Στις 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία η ετήσια γενική συνάντηση των μελών της διοίκησης της Coca-Cola HBC, στην οποία αναμένεται να εγκριθούν δύο αλλαγές προσώπων στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, δύο μέλη του ΔΣ, η Sola David-Borha και η Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου, έχουν γνωστοποιήσει την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν από τα μη εκτελεστικά πόστα που κατέχουν στο ΔΣ της Coca-Cola HBC εδώ και σχεδόν εννέα χρόνια.

Για την αντικατάστασή τους προτείνονται δύο νέα πρόσωπα: η Zulikat Wuraola Abiola, managing director της συμβουλευτικής εταιρείας Management Transformation Ltd, και η Γλυκερία Τσέρνου, σύζυγος του επιχειρηματία Ευτύχη Βασιλάκη, η οποία εργάζεται από το 2013 στον όμιλο Βασιλάκη με αντικείμενο την επίβλεψη νέων έργων και τις επενδύσεις.

Κατά τ’ άλλα, στην ετήσια γενική συνάντηση αναμένεται να επανεκλεγούν όλα τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Coca-Cola HBC, καθώς και να εγκριθεί η διανομή μερίσματος ύψους 0,93 ευρώ ανά μετοχή που ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter