Στον τομέα των food halls κινείται δυναμικά το τελευταίο διάστημα η αλυσίδα σούπερ μάρκετ 362 Grocery, η οποία ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της προς αυτήν την κατεύθυνση, αυτήν τη φορά στον Πειραιά. Η ενασχόληση της 362 Grocery με τα food halls ξεκίνησε από το Delicious Food Hall στα Πατήσια, επί της οδού Αγίου Λουκά, όπου παλιότερα λειτουργούσε κατάστημα σούπερ μάρκετ της Alimenta. Εκεί, πέρα από σούπερ μάρκετ της αλυσίδας, λειτουργούν διάφορα brands εστίασης, όπως τα Corleone (καφές και πρωινό), Brooklyn Burger (μπέργκερ), Ο Σουβλακάρας (σουβλάκι) και Mary’s Bowl (σαλάτες, wraps).
Στην εταιρεία «Delicious Food Hall Πατήσια» που διαχειρίζεται το project, η 362 Grocery συμμετέχει με μερίδιο 51%, ενώ το υπόλοιπο 49% ανήκει στην εταιρεία «Δάρρας Ελευθέριος ΕΕ», της οποίας ο επικεφαλής, Λευτέρης Δάρρας, είναι και διευθύνων σύμβουλος της Delicious Food Hall Πατήσια, ενώ ο επικεφαλής της 362 Grocery, Χρήστος Περπινιάς, διατηρεί το ρόλο του μη εκτελεστικού προέδρου.
Στον Πειραιά το επόμενο κεφάλαιο
Πλέον, στα σκαριά βρίσκεται το επόμενο βήμα, με ένα δεύτερο food hall που θα λειτουργήσει στον Πειραιά, επί της οδού Τσαμαδού 77, εκεί όπου ήδη υπάρχει κατάστημα Grocery 362. Ήδη στην ιστοσελίδα του Delicious Food Hall υπάρχει προαναγγελία για το νέο project, ενώ τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ιδρύθηκε η εταιρεία Delicious Food Hall Πειραιάς, στην οποία επίσης η 362 Grocery κατέχει ποσοστό 51%, με συνέταιρο αυτήν τη φορά την εταιρεία Luminous Sun IKE, με εκπρόσωπο τον Λεωνίδα Σπάλα, επί χρόνια πρόεδρο του Συνδέσμου Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων «Η Ελπίς», ο οποίος αναλαμβάνει και πόστο διευθύνοντος συμβούλου της νεοσύστατης εταιρείας, με τον Χρήστο Περπινιά να διατηρεί και σε αυτήν την περίπτωση το ρόλο του μη εκτελεστικού προέδρου.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter
