Περισσότερες από 13.000 επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν τον τζίρο και τις παραγγελίες τους, μέσω της συνεργασίας τους με την πλατφόρμα της Wolt, κατά τη διάρκεια του 2023. Χαρακτηριστικό είναι πως ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων ξεκίνησε από μερικές εκατοντάδες το 2019, παρουσιάζοντας μέση ετήσια αύξηση της τάξεως του 135%, για την τετραετία 2019-2023. Παράλληλα, η μέση ετήσια αύξηση του τζίρου των επιχειρήσεων, μέσα από την πλατφόρμα της Wolt, ξεπέρασε το 100% για την τετραετία, ενώ και η αύξηση των εισερχομένων παραγγελιών ήταν αντίστοιχη.

Νέα διαθέσιμα εργαλεία προώθησης και ανάπτυξης
Την ίδια στιγμή, η Wolt προχωρά στο λανσάρισμα δύο νέων εργαλείων: το Hybrid Delivery και τα Wolt Ads. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, η Wolt λανσάρει το Hybrid Delivery, ως μία επιπλέον επιλογή παράλληλα με το self-delivery, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στην πλατφόρμα για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης. Αυτό το νέο εργαλείο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιλέγουν μεταξύ της αξιοποίησης του δικτύου συνεργατών διανομέων της Wolt ή του δικού τους προσωπικού διανομέων, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας.

Παράλληλα, η Wolt προχωρά και στο λανσάρισμα του εργαλείου Wolt Ads, τόσο για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Wolt Ads for Merchants), όσο και για brands (Wolt Ads for Brands), προκειμένου να συνεισφέρει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της προβολής των επιχειρήσεων που υπάρχουν στην πλατφόρμα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter