Στο πλαίσιο της υλοποίησης του αναπτυξιακού του πλάνου για το 2008, ο όμιλος Μασούτης εγκαινίασε στα τέλη Νοεμβρίου το έβδομο κατάστημα της εταιρείας από την αρχή του έτους. Πρόκειται για το τρίτο σύγχρονο κατάστημα λιανικής στην περιοχή Λάρισας, που καλείται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού της περιοχής.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της 23ης Οκτωβρίου 102-104 και περιλαμβάνει τμήματα μαναβικής, κρεοπωλείου, τυροκομικών, αλλαντικών, delicatessen, βιολογικών προϊόντων, τροφίμων-ζαχαρωδών, κατεψυγμένων, κάβας, απορρυπαντικών, καλλυντικών, ειδών οικιακής χρήσης, χαρτικών, εποχιακών προϊόντων και υαλικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κατάστημα διαθέτει 5 ταμεία και απασχολεί 30 υπαλλήλους. Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κος Μπίντας Θεοφάνης.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε, ενώπιον του προέδρου του ομίλου, κ. Διαμαντή Μασούτη, του διευθυντή μάρκετινγκ, κ. Χαράλαμπου Πέτρου, και του κ. Γιάννη Διάβολου, διευθυντή πωλήσεων, ο αντινομάρχης Λάρισας, κ. Κωνσταντίνος Σπανούλης. Ο κ. Χαράλαμπος Πέτρου δήλωσε ότι είναι το 183ο κατάστημα του ομίλου και πως, με βάση το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας, πρόκειται να ανοίξουν μέχρι το τέλος του έτους επιπλέον 2 νέα καταστήματα.

Το καταναλωτικό κοινό της περιοχής, που παρευρέθηκε στα εγκαίνια, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το κατάστημα, να κάνει τις αγορές του, να επωφεληθεί από τις πολύ συμφέρουσες προσφορές με πολλά πλούσια δώρα και κληρώσεις, καθώς και να γευτεί νοστιμιές από τα barbeque.