Αναδείξτε τα στελέχη που διαμορφώνουν ενεργά το μέλλον του ελληνικού λιανεμπορίου

Ξέρουμε ότι παίρνουν σημαντικές αποφάσεις. Ξέρουμε ότι καλούνται με κάθε τους απόφαση και κάθε ενέργεια να πάρουν ρίσκο. Όμως, μέσα από την εμπειρία ή και την πρωτοπορία τους διαμορφώνουν το μέλλον της ελληνικής αγοράς του οργανωμένου λιανεμπορίου των FMCG (supermarkets και convenience stores). Αυτά τα επιδραστικά στελέχη θέλει να αναδείξει η powerlist SUPERMARKET 100 του περιοδικού σελφ σέρβις.

Τι είναι η SUPERMARKET 100;

Είναι η λίστα εκείνη μέσα από την οποία το community του οργανωμένου εμπορίου των ταχέως κινούμενων καταναλωτικών προϊόντων αναδεικνύει τα στελέχη που με το παράδειγμα που δίνουν, τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειές τους οδηγούν τις εξελίξεις και βάζουν το ορόσημο για το πώς θα είναι η αγορά του μέλλοντος. Όλοι οι stakeholders της αγοράς προσκαλούνται να ανακηρύξουν τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν το influence αυτό.

Γιατί να προτείνω στελέχη για τη SUPERMARKET 100;

  • Για να διαμορφώσετε εσείς το community της ελληνικής αγοράς του οργανωμένου λιανεμπορίου FMCG
  • Για να αναδείξετε τα πρόσωπα που διαμορφώνουν το αύριο μιας αγοράς που επηρεάζει τη ζωή όλων μας
  • Για να προβάλλετε τους ανθρώπους πίσω από το ρόλο
  • Για να αναγνωρίσετε τις προσπάθειές τους
  • Για να τους τιμήσετε για τη δέσμευσή τους στον κλάδο

Η πρώτη λίστα SUPERMARKET 100 έχει ως στόχο να συμπεριλάβει και να αναδείξει στελέχη από όλα τα τμήματα και τις θέσεις (π.χ. διοίκηση, sustainability executives, digital transformation executives, logistics executives, marketing executives, buyers, data-analytics-insights executives κ.ό.κ.) που συνεισφέρουν στην απρόσκοπτη λειτουργία του οργανωμένου λιανεμπορίου FMCG και την προσφορά άρτιων υπηρεσιών, προϊόντων αλλά και experience στους καταναλωτές. Επιδιώκει να συμπεριλάβει στελέχη από όλες τις θέσεις και διευθύνσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και convenience.

Σημείωση: Οι εταιρείες που ανήκουν στη βιομηχανία των προμηθευτών (FMCG manufacturers) ως βασικοί συνεργάτες των αλυσίδων ενθαρρύνονται να προτείνουν στελέχη με τα οποία συνεργάζονται καθημερινά και σε βάθος χρόνου, προκειμένου η λίστα να είναι πλήρης.

Πώς προτείνω στελέχη για τη SUPERMARKET 100;

Mε μια πολύ γρήγορη και εύκολη διαδικασία μπορείτε να προτείνετε όσα στελέχη κρίνετε ότι πληρούν τα παραπάνω. Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προτάσεων. Ωστόσο, προκειμένου να αναγνωριστεί η συνεισφορά όλων των ανθρώπων που στελεχώνουν την αγορά, σας παροτρύνουμε να προτείνετε τουλάχιστον 5 στελέχη.

Κάντε την εγγραφή σας και προτείνετε τα στελέχη της επιλογής σας. Μπορείτε να επανέλθετε και να προσθέσετε στελέχη ανά πάσα στιγμή.

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας:
Πατήστε το κουμπί (+) , δηλώνοντας έτσι τον αριθμό των στελεχών που θα προτείνετε (1 έως 10).
Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ.

Συνδέστε το brand σας με τη SUPERMARKET 100

Ως ένας από τους σημαντικούς προμηθευτές της αγοράς σούπερ μάρκετ και της βιομηχανίας παραγωγής FMCG, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τη SUPERMARKET 100 και να ενισχύσετε το awareness για το brand και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

Step 1 of 2

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Κατερίνα Μπουσμπουκέα, Advertising Manager, σελφ σέρβις,
E: [email protected], Τ: +30 210 661 7777 (ext. 128)
Περιεχόμενο:
Νατάσα Σινιώρη, Editor,
E: [email protected], Τ: +30 210 661 7777 (ext. 389)