Σε πρώτο πλάνο 100 επιδραστικά στελέχη των σούπερ μάρκετ και cash & carry

Το Call to Action προς τους αναγνώστες του περιοδικού «σελφ σέριβς» ήταν σαφές: Αναδείξτε τους επιδραστικότερους επαγγελματίες, προτείνοντας εκείνες κι εκείνους που κατά την γνώμη σας διαμορφώνουν το μέλλον του ελληνικού λιανεμπορίου. Συμμετείχαν στελέχη των ίδιων των σούπερ μάρκετ-cash & carry και των προμηθευτών τους, αλλά και εκπρόσωποι σχετικών θεσμικών φορέων και εταιρειών συμβούλων, όπως και εταιρειών ερευνών.
Και ανταποκρίθηκαν άμεσα. Γράφτηκαν στη σχετική πλατφόρμα και αφιέρωσαν χρόνο, προκειμένου να προτείνουν τους ανθρώπους που με το έργο και το κύρος τους, υπηρετούν τον κλάδο, αναβαθμίζοντάς τον στο απαιτητικό περιβάλλον της αγοράς σήμερα.
Mάς εμπιστεύτηκαν τις πληροφορίες τους, άλλη/-ος σχετικά με την προϋπηρεσία και τις σπουδές της/του, άλλη/-ος σχετικά με τις εκτιμήσεις ως προς τις νέες τάσεις στο αντικείμενό της/του ή τις επαγγελματικές δεξιότητές της/του κι άλλη/-ος πρότεινε το μότο που την/τον εκφράζει, με αναφορά στην εταιρεία που εργάζεται.
Όποια κι αν ήταν η επιλογή τους, το σίγουρο είναι ότι μαθαίνουμε περισσότερα γι’ αυτούς, τις αξίες και τα προσόντα για τα οποία τους επέλεξαν τιμητικά άλλοι επαγγελματίες του περιβάλλοντός τους. Κι αυτό ήταν – όπως πολλοί μας εξήγησαν συγκινημένοι – «η μεγαλύτερη τιμή», «η καλύτερη αναγνώριση για την δουλειά μας» κι «η μεγαλύτερη διάκριση».
Εμείς τους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή τους άπαντες, προτείνοντες και διακριθέντες!
Καλή ανάγνωση!

SUPERMARKET 100 Powerlist 2023

 

Δείτε τα 100 πιο επιδραστικά στελέχη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Κατερίνα Μπουσμπουκέα, Advertising Manager, σελφ σέρβις,
E: [email protected], Τ: +30 210 661 7777 (ext. 128)
Περιεχόμενο:
Νατάσα Σινιώρη, Editor,
E: [email protected], Τ: +30 210 661 7777 (ext. 389)