Η Sprite, μέσα από τη νέα της καμπάνια που έχει το κεντρικό μήνυμα «Let’s be clear», καλεί τους νέους να προασπιστούν τη δική τους αλήθεια και να προβάλλουν την προσωπικότητά τους, αξιοποιώντας τα social media. Σύμφωνα με την εταιρεία, «αφορμή για το movement «Let’s be clear» στάθηκε μια απλή, αλλά παράλληλα σημαντική συνειδητοποίηση:

Οι έφηβες και οι έφηβοι του σήμερα χαρακτηρίζονται από καλοσύνη, κοινωνική συνείδηση, ευαισθησία προς το περιβάλλον και αγάπη για τα ζώα. Είναι η γενιά που με τη μοναδική αυθεντικότητά της καταρρίπτει κάθε στερεότυπο και κάνει πραγματικά τη διαφορά, δημιουργώντας έναν καλύτερο κόσμο. Όλα αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά για τα οποίοι οι νέες και οι νέοι αξίζουν να έχουν τη δική τους πλατφόρμα έκφρασης! «Let’s be clear», λοιπόν!».

Όπως προτείνει η καμπάνια, πίνοντας μια Sprite κάθε ένας μπορεί να γίνει μέρος του movement «Let’s be clear». Ο τρόπος είναι απλός. Αρκεί να αναρτήσει στα social media του τη φωτογραφία που εκφράζει την αυθεντικότητά του και να μεταδώσει το προσωπικό του μήνυμα, βάζοντας τα hashtags #LetsBeClear και #SpriteGreece, και κάνοντας tag το official account του brand @SpriteGreece.