Η ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, από τις αρχές Φεβρουαρίου μπήκε στην κατηγορία των προϊόντων βρεφικής διατροφής, παρουσιάζοντας την πρώτη φρέσκια, ειδικά μελετημένη στερεά τροφή για μωρά από 6 μηνών.

Η ΔΕΛΤΑ Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος Α.Ε. παρουσίασε την πρώτη πλήρη σειρά φρέσκιας στερεάς τροφής, ειδικά μελετημένη για τις ανάγκες της β' βρεφικής ηλικίας. Η νέα σειρά προϊόντων ΔΕΛΤΑ ΑDVANCE με βάση το γιαούρτι σε 3 ποικιλίες, λευκό και με 2 διαφορετικές φρουτόκρεμες, είναι ειδικά εμπλουτισμένη με σίδηρο και βιταμίνη C. Είναι κατάλληλη για βρέφη από 6 μηνών.

Η βρεφική σειρά γιαουρτιών ADVANCE παρουσιάζεται μετά την επιτυχημένη πορεία του γάλακτος ADVANCE στην ελληνική αγορά. Το γάλα ADVANCE στον ενάμιση χρόνο της ζωής του έχει ήδη κατακτήσει μερίδιο 20% στην αγορά των βρεφικών γαλάτων με συνεχείς αυξητικές τάσεις. Με την περαιτέρω ανάπτυξή της στην αγορά των βρεφικών τροφών, η οποία εκτιμάται συνολικά σε 50 δισ. δρχ., η ΔΕΛΤΑ, προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στη σύγχρονη ελληνική οικογένεια, που επιθυμεί να εμπιστευτεί φρέσκα προϊόντα, ελληνικής προέλευσης και υψηλής διατροφικής αξίας για το μεγάλωμα των παιδιών της.

"Τριπλά υπερήφανοι"

Ο κ. Αντώνης Κροντηράς, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά με τους στόχους της σειράς βρεφικών προϊόντων ADVANCE: “Είμαστε τριπλά περήφανοι για την ανάπτυξη των εργασιών μας στο χώρο της βρεφικής διατροφής. Πρώτον, γιατί ανταποκρινόμαστε στο σημαντικότερο αίτημα της ελληνικής οικογένειας, το μεγάλωμα των παιδιών μας σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα και ασφαλή συμπεράσματα των επιστημών της ιατρικής και της διατροφής. Δεύτερον, γιατί ενισχύουμε την εθνική οικονομία μέσω της χρήσης ελληνικού γάλακτος και της παραγωγής προϊόντων εγχωρίως για μία αγορά που κυριαρχείται επί δεκαετίες από εισαγόμενα είδη. Τρίτον, γιατί χάρη σ' αυτή τη στρατηγική δημιουργίας προϊόντων απόλυτα διαφοροποιημένων και υψηλής προστιθέμενης αξίας, την οποία έχουμε θέσει σε εφαρμογή την τελευταία 5ετία, συνεχίζουμε να πετυχαίνουμε όχι μόνο τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου τροφίμων & ποτών στην Ελλάδα, αλλά και τις μεγαλύτερες οικονομικές αποδόσεις με σημαντική διαφορά στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.”