Τα 100 πιο επιδραστικά στελέχη στον κλάδο του τροφίμου και του ποτού!

Η πρώτη λίστα 100 ατόμων που παρουσιάζει πρόσωπα και προσωπικότητες, συνδυαστικά απ’ όλους τους τομείς του κλάδου του τροφίμου και του ποτού είναι γεγονός!

Από τη στιγμή που υπάρχει έμπνευση για ένα προϊόν μέχρι και τη στιγμή που εκείνο θα πάρει σάρκα και οστά, από τη στιγμή που το νέο αυτό προϊόν θα συσκευαστεί, θα μεταφερθεί, θα τοποθετηθεί στο ράφι και θα φτάσει στο σπίτι του τελικού καταναλωτή, έως και τη στιγμή που οι πωλήσεις του προϊόντος αυτού θα καταγραφούν στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας που το παρήγαγε, αλλά και σε προηγούμενα στάδια, όπου διασφαλίζεται η γεύση, η ποιότητα και η ασφάλεια του τροφίμου ή του ποτού για το οποίο μιλάμε, μεσολαβούν δεκάδες άτομα ανά εταιρεία.

Η εξέλιξη του ελληνικού επιχειρείν σε τρόφιμο και ποτό

Μέσα σε όλες αυτές τις διαδικασίες, το FOODReporter «άπλωσε» το ερευνητικό του βλέμμα, με την αμέριστη βοήθεια των εκατοντάδων προτάσεων που ελεύθερα απέστειλαν τα στελέχη της αγοράς που είναι παράλληλα και αναγνώστες του, για να εντοπίσει εκείνα τα προβεβλημένα, αλλά και τα άλλα, τα αθέατα, άτομα που έκαναν κάτι το διαφορετικό μέσα στη διετία 2021 και 2022, έως και τα μισά του 2023, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των εταιρειών τους και του κλάδου γενικότερα.

Το FOODReporter παίρνει πολύ στα σοβαρά την αποστολή να συνδέσει τα στελέχη της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών μεταξύ τους και να αναδείξει τις καινοτομίες σε προϊόντα, στρατηγικές μάρκετινγκ, συσκευασία και διανομή μέσα από τη λίστα FOOD 100. Ακόμα-ακόμα, από αυτή την πρώτη της έκδοση, φιλοδοξεί να την καταστήσει πυλώνα συζήτησης, ανάπτυξης και διάδρασης σε μια από τις πιο σημαντικές και ισχυρές κοινότητες του ελληνικού επιχειρείν, δηλαδή το τρόφιμο και το ποτό.

Ήρθε η ώρα να δείτε τα στελέχη που έκρινε η αγορά και η δημοσιογραφική έρευνα ότι ξεχώρισαν με λόγο στο προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

FOOD 100 Powerlist 2023

Δείτε τα 100 πιο επιδραστικά στελέχη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαφήμιση:
Πέτρος Τσάτσης, Advertising Director, FOODReporter, BOUSSIAS, E: ptsatsi[email protected], Τ: +30 210 661 7777 (ext. 388), M.: 693 609 3116
Περιεχόμενο:
Κωνσταντίνος Βορίλας, Senior Editor, FOODReporter, BOUSSIAS Media, E: [email protected],
Τ: +30 210 661 7777 (ext. 108), M.: 697 660 218