Την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στις γειτονιές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με σκοπό να εξυπηρετεί καθημερινά ακόμη περισσότερους πελάτες, γιόρτασε η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη συμπλήρωση των 150 καταστημάτων ΑΒ Shop & Go.

Η εταιρεία φέρεται να επενδύει σταθερά στη διεύρυνση του δικτύου με σκοπό να φτάσει τα 200 καταστήματα Shop & Go έως το τέλος της χρονιάς. Το συγκεκριμένο σχήμα franchise, το οποίο ανέπτυξε η ΑΒ Βασιλόπουλος την τελευταία δεκαετία, έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης τόσο από τους καταναλωτές όσο και από εκατοντάδες επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό τους την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ. Το μεγαλύτερο δίκτυο franchise στην Ελλάδα προσφέρει σταθερό επιτόκιο και ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, όπως είχε επιβεβαιώσει ο Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, Νίκος Λαβίδας στο FOODReporter.

Τα ΑΒ Shop & Go αποτελούν καταστήματα ευκολίας που ήταν αρχικά προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αναγκών, φιλοδοξώντας να αποτελέσουν το νέο «κατάστημα της γειτονιάς». Πρόκειται για σύγχρονο κατάστημα πόλης με διευρυμένο ωράριο, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών για γρήγορες και εύκολες αγορές κοντά στο σπίτι ή το γραφείο.

Τι περιλαμβάνει το πλάνο των AB Shop & Go για τους επιχειρηματίες
Για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να γίνουν franchisees, η εταιρεία αναλαμβάνει την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης, την ενοικίαση και τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου, την αγορά του τεχνολογικού εξοπλισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού του καταστήματος. Ο υποψήφιος franchisee χρειάζεται να διαθέτει ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης. Στη συνέχεια, αναλαμβάνει να αποπληρώσει την επένδυση κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για δέκα έτη χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter