Προϊόν συνδημιουργίας με 7 κορυφαίους hair expertsΣε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, η Ελαΐς-Unilever Hellas παρουσίασε το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως μάρκες στην κατηγορία περιποίησης μαλλιών:

Τη σειρά Sunsilk Co-Creations, που περιλαμβάνει προϊόντα, τα οποία είναι καρπός μιας μοναδικής στρατηγικής συμμαχίας με 7 από τους κορυφαίους hair expert του κόσμου, με στόχο την από κοινού δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων για όλους τους τύπους μαλλιών.

Με αφετηρία τα μεγαλύτερα κέντρα μόδας του κόσμου -Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, Τόκυο και Λος Άντζελες- οι επιστήμονες της ομάδας του Sunsilk αναζήτησαν και εντόπισαν τους επτά κορυφαίους hair expert, για να εγκαινιάσουν μαζί τους μια νέα εποχή στην περιποίηση των μαλλιών. Καθένας από αυτούς ειδικεύεται σε μία από τις βασικότερες ανάγκες φροντίδας των μαλλιών: το χρώμα, τις μπούκλες, το ίσιωμα, τη μεταξένια υφή, τον όγκο, τον έλεγχο της τριχόπτωσης και την αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Όλοι τους διαθέτουν πολύτιμη εμπειρία ετών, που απέκτησαν από τη συνεργασία τους με διάσημους αστέρες του Hollywood και με κορυφαία top-model στις εμφανίσεις τους στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου. Όλοι τους συνεργάστηκαν πολύ στενά με τους επιστήμονες του Sunsilk, συνδυάζοντας την προσωπική τους γνώση και εμπειρία με την τεχνογνωσία μιας μεγάλης μάρκας, και δημιούργησαν από κοινού, νέες, μοναδικές φόρμουλες για κάθε τύπο μαλλιών. Οι 7 δημιουργοί του Sunsilk Co-Creations θα είναι οι πρωταγωνιστές της διαφημιστικής καμπάνιας, ενώ κάθε συσκευασία φέρει την υπογραφή του expert με τη βοήθεια του οποίου δημιουργήθηκε.

Όπως δήλωσε ο κ. Dean Aragon, υπεύθυνος της μάρκας Sunsilk για όλο τον κόσμο, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος για τη Unilever παγκοσμίως, «συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους hair expert στον κόσμο, στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου πλάνου κοινής δημιουργίας. Μοιραζόμαστε μαζί τους ένα κοινό όραμα: να κάνουμε την επαγγελματική φροντίδα των μαλλιών προσιτή σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και έχουμε τη γνώση και τη δύναμη να το επιτύχουμε».

Τη σειρά στην εκδήλωση παρουσιάσαν από την Unilever Hellas η κα Αμαλία Χονδροματίδου, Marketing Manager καλλυντικών προϊόντων και ο κ. Ηλίας Κατσουλάκος, Group Brand Manager Hair, ενώ παρευρέθη και ο Thomas Taw, ένας εκ των hair experts που συνεργάστηκαν στη δημιουργία της σειράς.