Τη δυνατότητα διπλής παραγγελίας χωρίς έξτρα κόστος παρέχει πλέον η εφαρμογή της Wolt στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας. Αναλυτικότερα, η Wolt έκανε πραγματικότητα στο Ελσίνκι το χρόνιο αίτημα των χρηστών της για διπλή παραγγελία η οποία επιτρέπει σε αυτούς να παραγγέλνουν από διαφορετικά εστιατόρια την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς να υπάρχει κάποια επιπρόσθετη χρέωση delivery.

Η διαδικασία θα έχει ως εξής: ο χρήστης κάνει την πρώτη παραγγελία κανονικά και έπειτα μπορεί να πατήσει το κουμπί “add more for less” που θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης, δίνοντας τη δυνατότητα στην εφαρμογή να προτείνει άλλα κοντινά καταστήματα (εστιατόρια, μάρκετ, φαρμακεία, κ.ά..).

Ουσιαστικά, η δεύτερη παραγγελία ενσωματώνεται στην πρώτη σε μία διαδρομή. Η πιλοτική δοκιμή θα γίνει στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας και έπειτα θα εφαρμοστεί διεθνώς και σε περισσότερες πόλεις που διαθέτουν τις υπηρεσίες της Wolt. Αυτό ίσως «προμηνύει» μελλοντικά την εφαρμογή της νέας δυνατότητας και στην Ελλάδα, μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου στο Ελσίνκι.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter