Τα Catering Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν, για δεύτερη χρονιά, τις εταιρείες καινοτόμων λύσεων βιωσιμότητας που προσφέρουν εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία και άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Φιλοξενούν φέτος τα Caterer’s Supplier Awards, που «φωτίζουν» τους δημιουργικούς, καινοτόμους Β2Β προμηθευτές και παραγωγούς τροφίμων, ποτών και εξοπλισμού για τις κουζίνες «υψηλών ταχυτήτων».

Η εμπειρία, η αντικειμενικότητα και το πάθος των συμμετεχόντων στην Επιτροπή Αξιολόγησης για καινοτομία και αριστεία εγγυώνται τη δίκαιη και εμπεριστατωμένη αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων, που ήδη υποβάλλονται με ζωηρό ρυθμό. Νέα πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης είναι η Αγγελική Παπαγεωργίου, Events Manager του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα η ανάληψη της προεδρίας των φετινών Catering Awards. Οι προσδοκίες από τις υποψηφιότητες είναι υψηλές. Αναμένουμε να δούμε καινοτόμες προσεγγίσεις, τόσο στον τρόπο παραγωγής όσο και στην εμπειρία του πελάτη, που θα ενσωματώνουν σύγχρονες τάσεις, όπως η βιωσιμότητα αλλά και η χρήση τοπικών προϊόντων σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές προετοιμασίας γευμάτων.» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Catering Awards 2026, Αγγελική Παπαγεωργίου.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter