Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανακοίνωσε και έθεσε σε λειτουργία η εταιρεία Citrus Άρωμα Μνήμης ΙΚΕ. Μέσα από την ιστοσελίδα citrus-chios.gr, η οποία ανακατασκευάστηκε πλήρως και λειτουργεί ως e-shop, καλύπτεται η ανάγκη για μεγάλο μέρος των μεμονωμένων πωλήσεων λιανικής στην πλήρη γκάμα του κωδικολογίου της Citrus, πέρα από την τοποθέτηση σε delicatessen καταστήματα ή καταστήματα τροφίμων που φιλοξενούν παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και τις συνεργασίες με τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και My Market.

Το e-shop «παντρεύει» και τις αντίστοιχες προωθήσεις και προσφορές που γίνονται γνωστές μέσα από τα social media της εταιρείας (Facebook και Instagram).

Η Citrus επιτρέπει στον πελάτη να ανακαλύψει όλα τα προϊόντα, με αρώματα της Χίου και άλλων ελληνικών προϊόντων.

Η Citrus αξιοποιεί μια σειρά από ιδιαίτερες γεύσεις και ποικιλίες πρώτων υλών (μαστίχα Χίου, πικραμύγδαλο, αρωματικά μαγιάτικα τριαντάφυλλα από τον Άγιο Γεώργιο Συκούση της Χίου). Σε ό,τι αφορά την παραγωγική διαδικασία, συνεχίζει να διαχειρίζεται τις πρώτες ύλες με το χέρι όπου αυτό είναι εφικτό, για τη δημιουργία artisanal κωδικών, με προϊόντα που στην πλειοψηφία τους δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, πηκτίνη.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της Citrus πλέον σε περισσότερες από δέκα χώρες του εξωτερικού, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Καναδά και ΗΠΑ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter