Τα δεδομένα και οι συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης επηρεάζουν και την ελληνική αγορά και κατ΄επέκταση το εισόδημα των καταναλωτών. H SCA και η Zewa συνεχίζουν να στηρίζουν τους Έλληνες καταναλωτές προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα Zewa έχουν κατακτήσει στην Ελλάδα τη δεύτερη θέση στα επώνυμα προϊόντα στο σύνολο των κατηγοριών χαρτικών (χαρτομάντιλα, ρολά υγείας και κουζίνας) με μερίδιο 13%, ενώ βρίσκονται στην πρώτη θέση στην κατηγορία των χαρτομάντιλων με 55% μερίδιο αγοράς.

Η SCA, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως, παράγει και διαθέτει προϊόντα προσωπικής υγιεινής και χαρτικά είδη σε περισσότερες από 100 χώρες, κατέχοντας ηγετική θέση σε αρκετές από αυτές. Η εταιρεία, περιλαμβάνει στο portfolio της, μεταξύ άλλων, και τα Libero, ΤΕΝΑ και Libresse.

Το Zewa κινείται σταθερά με στόχο και σκοπό να κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και καλύτερη, προσφέροντας προϊόντα που είναι αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας.  Σταθερή αξία αποτελεί το Ρολό Υγείας 4φύλλων Zewa Exclusive, το πιο απαλό ρολό στον χώρο της προσωπικής υγιεινής, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας της πρώτης ύλης, καθώς και της τεχνολογίας GoffraIncolla, που εφαρμόζεται κατά την παραγωγή.

Επιπλέον, έχει λανσαριστεί το νέο ρολό υγείας ZewaPlus, που προσφέρει επιπλέον προϊόν με άριστη σχέση ποσότητας / τιμής. Στον τομέα των ρολών κουζίνας, το Zewa παρέχει τα Ρολά Κουζίνας Zewa Wisch&Weg, τα μόνα που παράγονται με την εξελιγμένη τεχνολογία T.A.D. (ThroughAirDrying), επιτυγχάνοντας απορροφητικότητα όσο 9 φορές το βάρος τους, χωρίς να σκίζονται ή να αφήνουν χνούδι.

Αναφορικά με τα χαρτομάντιλα, το Zewa προσφέρει εκτός από τα κλασικά και αυτά με Mentol, αλλά και τα πρωτοποριακά απαλά και ανθεκτικά, ειδικά για τα συμπτώματα της αλλεργίας, τα Zewa Anti-allergy, τα οποία είναι χωρίς άρωμα, φρεσκάρουν το πρόσωπο ή ανακουφίζουν τα μάτια όταν χρησιμοποιούνται νωπά, ενώ διακινούνται στα σημεία πώλησης και τους ανοιξιάτικους μήνες έξαρσης της αλλεργίας.

Τέλος, υπάρχουν και τα Χαρτομάντιλα Zewa με ελαφριά λοσιόν Χαμομηλιού και AloeVera. Μεγάλη καινοτομία στην κατηγορία των χαρτομάντιλων σε κουτί (επιτραπέζια) αποτελεί το Zewa Softis Box, το μόνο επώνυμο χαρτομάντιλο 4-φύλλων, με διαστάσεις ίδιες με αυτές του χαρτομάντιλου τσέπης, που βρίσκεται διπλωμένο σε κουτί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή στο γραφείο. Έχοντας θέσει ως στόχο την ανάπτυξη των προϊόντων  Zewa, η SCA επενδύει σε καινοτόμες μεθόδους προώθησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε μια νέα ενέργεια με την ονομασία Spin&Win. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και των δυνατοτήτων των κοινωνικών δικτύων και του διαδικτύου αλλά και με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του καταναλωτή μέσα στο κατάστημα, δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης για προϊόντα της εταιρείας, ενώ παράλληλα παρέχεται και η ευκαιρία να κερδίσει διάφορα δώρα Zewa.

Στην ιστοσελίδα www.zewa.gr, ο καταναλωτής μπορεί να βρει όλη την γκάμα των προϊόντων και να ενημερωθεί για διάφορα επίκαιρα πραϋντικά θέματα. Η κατηγορία των χαρτικών προϊόντων, λόγω της υψηλής συχνότητας αγοράς τους, αποτελεί ισχυρό πόλο έλξης των καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ.

Η εταιρεία έχει υιοθετήσει έναν νέο τρόπο προσέγγισης του πελάτη και του καταναλωτή, προσωποκεντρικό και πελατοκεντρικό, με έμφαση στα ειδικά στοιχεία του εκάστοτε καταναλωτικού προφίλ και του προφίλ των σούπερ μάρκετ με τα οποία συνεργάζεται.

Αυτό που δίνει ελπίδα και ξεχωρίζει τις εταιρείες που δίνουν έμφαση στον άνθρωπο και αφουγκράζονται την κοινωνία είναι οι επενδύσεις στην τεχνολογία, την έρευνα και σε όλα εκείνα που μπορούν να δώσουν τη δυνατότητα για προσφορά καινοτόμων προϊόντων σε προσιτές τιμές. Αυτό είναι που κάνει η SCA με τα προϊόντα Zewa.