Σε μονοπρόσωπη ανώνυμη εταιρεία μετατράπηκε πριν από λίγες μέρες η μέχρι πρότινος ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία παραγωγής προϊόντων αρτοποιίας «Daddy’s The Bread Project».
Πρόκειται για μία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2017 με την επωνυμία «Gourmand Food IKE», από κοινού από τις «Ferlex Holding Limited» και «Φουρνίσματα Κηφισιάς». Έναν χρόνο αργότερα, η επωνυμία της άλλαξε σε «Daddy’s The Bread Project», ενώ την ίδια χρονιά το 50% της μεταβιβάστηκε από τη «Φουρνίσματα Κηφισιάς» στη «Γρηγόρης Μικρογεύματα ΑΒΕΕ», από την οποία το 2022 μεταβιβάστηκε στη «Ροδούλα».
Στην έκτακτη γενική συνέλευση των εταίρων της «Daddy’s The Bread Project» στα μέσα του περασμένου Ιουλίου γνωστοποιήθηκε η αποχώρηση της «Ferlex Holding Limited» και η συγκέντρωση του συνόλου των εταιρικών μεριδίων της «Daddy’s The Bread Project» στη «Ροδούλα».
Σύμφωνα με την έκθεση εκτίμησης των ορκωτών ελεγκτών για το μετασχηματισμό της «Daddy’s The Bread Project», στα τέλη Ιουνίου 2024 το ενεργητικό της ανερχόταν σε 4 εκατ. ευρώ και το παθητικό σε 1,34 εκατ. ευρώ, με την καθαρή θέση της εταιρείας να υπολογίζεται στα 2,66 εκατ. ευρώ.
Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter