Με νέο όνομα και σε νέα τοποθεσία πραγματοποιείται από την εταιρεία MACBROOKS Hellas στις 5-9 Φεβρουαρίου η Διεθνής ‘Εκθεση Τροφίμων, Ποτών και Τεχνολογίας. Η IFDTEX (International Food Drink Technology Exhibition), η οποία έχει αναπτύξει νέες συνεργασίες με το εξωτερικό, βρίσκεται φέτος στο νέο υπερσύγχρονο Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, το  Metropolitan Εκθεσιακό Κέντρο, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην 22η  IFDTEX θα προβληθούν 14 κλαδικοί τομείς του χώρου των Τροφίμων, Ποτών και Τεχνολογίας, μέσω της ιδιαίτερης προβολής κάθε τομέα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των προϊόντων του. Η παρουσία επισκεπτών προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη και λόγω της κεντρικής θέσης του Athens Metropolitan Expo, στο πλέον αναγνωρισμένο σημείο της Αττικής και εύκολης πρόσβασης με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μετρό, σιδηροδρομικό δίκτυο, αστικές συγκοινωνίες, αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»).

Το εκθεσιακό κέντρο καλύπτει 160.000 τμ, από τα οποία οι κτιριακές εκθεσιακές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν χώρο 50.000 τμ. Διαθέτει 4 λειτουργικές εκθεσιακές  αίθουσες και χώρους παράλληλων χρήσεων-υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών και αποτελούνται από 2 lobby, συνεδριακό κέντρο, γραφείο τεχνικής εξυπηρέτησης εκθετών, κέντρο τύπου, business centre, ταξιδιωτικό γραφείο, mini market, 2 restaurant.

Επίσης, διαθέτει άνετο parking 100.000 τμ και συνεδριακές εγκαταστάσεις (2 αίθουσες δυναμικότητας 400 και 200 ατόμων αντίστοιχα).
 
Η ανανεωμένη εικόνα της 22η IFDTEX υποστηρίζεται με μια πλούσια διαφημιστική καμπάνια σε περιοδικά του εξωτερικού, τα οποία καλύπτουν τους τομείς των εκθεσιακών εκδηλώσεων και την αγορά, στην οποία απευθύνονται οι εκθέτες της, καθώς και στα εξειδικευμένα περιοδικά του ελληνικού χώρου και τις οικονομικές εφημερίδες.

Η Comcenter συμμετέχει στη 22η IFDTEX με περίπτερο (Αίθουσα 3, Περίπτερο 12Α).