Το Wolt Market διοργάνωσε την πρώτη «Ημέρα Προμηθευτή» στην Ελλάδα, φέρνοντας κοντά περισσότερα από 170 στελέχη από 112 ελληνικές και διεθνείς εταιρείες-προμηθευτές του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων στους παρευρισκόμενους το καινοτόμο εργαλείο Wolt Ads, που είναι διαθέσιμο τόσο για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (Wolt Ads for Merchants), όσο και για brands (Wolt Ads for Brands), για την επιτάχυνση της ανάπτυξης και την ενίσχυση της προβολής των επιχειρήσεων που υπάρχουν στην πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τέσσερα ξεχωριστά βραβεία στους συνεργάτες που ξεχώρισαν για τη συμβολή τους στην επιτυχία του Wolt Market:

  • Day One Believer στη Metro ΑΕΒΕ: Βραβείο για τον συνεργάτη που στήριξε το εγχείρημα του Wolt Market από την πρώτη μέρα, συμβάλλοντας ενεργά στη λειτουργία του μέχρι και σήμερα.
  • Marketing Maverick Award στη Unilever Ice Cream: Βραβείο για την μεγαλύτερη επένδυση στα Marketing Tools της Wolt.
  • Assortment Innovator Award στη Kalamea Foods: Βραβείο για τον συνεργάτη που προμηθεύει με κάποια από τα πιο καινοτόμα προϊόντα και καλύπτει σε μεγάλο βαθμό το σύνολο των αναγκών του Wolt Market σε εποχιακά events.
  • Five Star Service Award στην Endless EC: Βραβείο για τον συνεργάτη που επιδεικνύει τη μεγαλύτερη συνέπεια στις παραδόσεις.

Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter