Το Wolt Market, συμπληρώνει τρία χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, και το γιορτάζει με μοναδικά δώρα και προσφορές προς το κοινό. Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι καταναλωτές, πραγματοποιώντας τις παραγγελίες τους στο Wolt Market, θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές από 40% και πάνω σε εκατοντάδες προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Παράλληλα, μέσα από διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν δώρα όπως δωροεπιταγές για το Wolt Market, Playstation 5, Laptops, Air fryers και πολλά ακόμη. Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει παραγγελίες από το Wolt Market το διάστημα 3-9 Ιουνίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Το Wolt Market δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με συνολικά 10 καταστήματα. Οι χρήστες του app της Wolt μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από το Wolt Market, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μεταξύ 06.00-03.00 στην Αθήνα και μεταξύ 08.00-24.00 σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Ο μέσος χρόνος παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας είναι τα 20 λεπτά, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Ακόμη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της πλατφόρμας, υπάρχει η δυνατότητα του live tracking.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter