Το Wild Rice (Αγριο Ρύζι), γνωστό και ως Indian Rice, αποτελούσε το βασικό συστατικό διατροφής των Ινδιάνικων φυλών της Β. Αμερικής και καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια με τον ίδιο παραδοσιακό Ινδιάνικο τρόπο. Για το νέο προϊόν μάς μίλησαν οι υπεύθυνοι του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας: «Το νέο προϊόν της Agrino απαντά στις απαιτήσεις του σύγχρονου και “ψαγμένου” καταναλωτή. Το core target group αφορά σε γυναίκες 25-44 ετών, οι οποίες αρέσκονται να δοκιμάζουν νέα και διαφορετικά προϊόντα και να προσφέρουν το καλύτερο στις ίδιες και στις οικογένειές τους χωρίς να διστάζουν να πληρώσουν κάτι παραπάνω.

Αυτό που κάνει το Agrino Exotic Wild Rice να ξεχωρίζει είναι ο συνδυασμός της ξεχωριστής και ιδιαίτερης γεύσης του με το κορυφαίας ποιότητος και πρώτο σε πωλήσεις στην Ελλάδα Agrino ρύζι parboiled Bella. Το μοναδικό αυτό blend κίτρινου και άγριου ρυζιού χαρίζει έναν εξωτικό τόνο στα εδέσματα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια εξαίρετη πηγή φυτικών ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων, που το καθιστούν απαραίτητο στοιχείο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Το Agrino Exotic Wild Rice έχει τοποθετηθεί στις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και μέχρι το τέλος του έτους θα βρίσκεται σε όλες. Το προϊόν με την ολοκλήρωση της διανομής του θα υποστηριχθεί έντονα και ως επί το πλείστον με BTL ενέργειες (price off, on pack promos etc), αλλά και με ATL ενέργειες (print campaign). Τέλος, μέσα στις αίθουσες των σούπερ μάρκετ το προϊόν θα σηματοδοτηθεί με δείκτες ραφιού, αφίσες, καρτολίνες κλπ.

Το Agrino Exotic Wild Rice προσφέρει τη δυνατότητα στο λιανεμπόριο να εμπλουτίσει την γκάμα των ρυζιών που προσφέρει στον Ελληνα καταναλωτή με ένα προϊόν εγγυημένης ποιότητος που φέρει την υπογραφή της Νο1 εταιρείας σε πωλήσεις ρυζιού στην Ελλάδα. Το νέο προϊόν της Agrino προσφέρει εγγυημένη ποιότητα στον καταναλωτή και εγγυημένες πωλήσεις & κέρδη στο λιανεμπόριο».