Οι Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ αποτελούν μία βασική κατηγορία άρρηκτα δεμένη, πρακτικά και συναισθηματικά, με την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ και την ιστορία της, αφού το 1930 ο Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη ίδρυσαν την εταιρεία, προσφέροντας στην Ελληνίδα μητέρα τις πρώτες βρεφικές τροφές: To Άνθος Ορύζης και το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ. Από τότε η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ καθιερώθηκε ως Βιομηχανία Θρεπτικών Προϊόντων, πρωτοπόρος στη βρεφική διατροφή.

Πιστή στο όραμα των ιδρυτών της για προσφορά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας σε προσιτή τιμή, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια και πλήρη αφοσίωση, τις μόνες ελληνικές Βρεφικές Κρέμες, από αγνά υλικά για γερά παιδιά από κούνια.

Με αίσθημα ευθύνης, αγάπης και φροντίδας για τα παιδιά, η εταιρεία πορεύεται, εδώ και 87 χρόνια, έχοντας ως βασική της φιλοσοφία και αδιαπραγμάτευτη αξία την αέναη διασφάλιση ποιότητας. Με αδιάκοπη επιστημονική έρευνα και ιδιαίτερη φροντίδα, η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ συνεχίζει να εξελίσσει ένα σύστημα Φυσικής Διατροφής με Βρεφικά Προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, που περικλείουν μέσα τους μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία. Στο Εργαστηριακό Κέντρο τεχνολογίας αιχμής της ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ αναπτύσσονται πρότυπες μέθοδοι για τον προσδιορισμό και τη διασφάλιση των περιεχόμενων βιταμινών και Ιχνοστοιχείων στις Παιδικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ.

Η υψηλή ποιότητα στην ανάπτυξη και την παραγωγή των Βρεφικών Τροφών ΓΙΩΤΗΣ πιστοποιείται με το Διεθνές Σύστημα Διασφάλισης ποιότητας ISO 9001.

Πάντα πρωτοπόρος η ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ συμμετέχει σε Διεθνή Επιστημονικό Forum και ομάδες εργασίας με ανακοινώσεις και εργαστηριακές μελέτες για τη βελτίωση της ποιότητας των Βρεφικών Τροφών.

Το 2017 ολοκληρώνεται το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LIFE FOODPRINT (www.foodprint.gr), το οποίο εφάρμοσε η εταιρεία στη Γραμμή Παραγωγής των Βρεφικών Κρεμών ΓΙΩΤΗΣ με αποτέλεσμα την κατά 10%-15% μείωση εκπομπών CO2 κατά την παραγωγή τους.

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ
Οι Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ, αποτελούν ένα Σύστημα Φυσικής Διατροφής, που καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες του μωρού σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής του. Είναι πλούσιες σε θρεπτική αξία, από διαλεκτές πρώτες ύλες της Μεσογείου.

Κάθε γεύμα Βρεφικής Κρέμας ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει:

 • Σίδηρο που συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού
 • Ασβέστιο που συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των οστών
 • Βιταμίνες Α και C που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Βιταμίνες B1, B2, B6, B12 που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια.

Κυκλοφορούν σε 10 υπέροχες γεύσεις που ξετρελαίνουν τα μωρά από την πρώτη κουταλιά:

 • Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ – με Ρυζάλευρο προψημένο, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ – Άμυλο Αραβοσίτου, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Μπισκοτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ – με Μπισκότα, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Φαρίν Λακτέ ΓΙΩΤΗΣ – με Μήλο & Αχλάδι, Σιτάλευρο, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Φαρίν Λακτέ ΓΙΩΤΗΣ – με Σιτάλευρο, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Φαρίν Λακτέ με Μπισκότα ΓΙΩΤΗΣ – με Μπισκότα, Σιτάλευρο, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Φρουτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ – με 3 φρούτα, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Φρουτόκρεμα ΓΙΩΤΗΣ – με 5 φρούτα, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Κρέμα Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ – με Ρυζάλευρο, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο
 • Κρέμα Δημητριακών ΓΙΩΤΗΣ – με 6 δημητριακά, πλούσια σε Σιτάρι, Αραβόσιτο, Ρύζι, Σίκαλη, Βρώμη και Κριθάρι, Γάλα, Βιταμίνες, Σίδηρο

Οι μοντέρνες, χαρούμενες λειτουργικές συσκευασίες διαθέτουν μεζούρα για να προγραμματίζονται πιο εύκολα τα γεύματα του μωρού και πλαστικό καπάκι για να διασφαλίζεται ότι μένουν πάντα φρέσκιες και ασφαλείς.

Οι Βρεφικές Κρέμες ΓΙΩΤΗΣ είναι τόσο αγαπητές, γιατί συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία, με την υπέροχη γεύση σε προσιτές τιμές.

Βρεφικές Τροφές ΓΙΩΤΗΣ για γερά παιδιά από κούνια!

www.jotis.gr
www.facebook.com/jotis.gr
www.youtube.com/jotis.gr

Βασικοί σταθμοί στην ιστορία των Βρεφικών Κρεμών ΓΙΩΤΗΣ είναι:

  1930 Άνθος Ορύζης & Άνθος Αραβοσίτου – Οι πρώτες βρεφικές κρέμες στην Ελλάδα
  1972 – Φαρίν Λακτέ, Κρέμα Βανίλια, Κρέμα Δημητριακών
  1991 – Φρουτόκρεμα 5 Φρούτα
  2000 – Μπισκοτόκρεμα
  2003 – Κρέμα Άνθος Αραβοσίτου
  2009 – Φαρίν Λακτέ Μπισκότο
  2012 – Φαρίν Λακτέ Μήλο-Αχλάδι
  2014 – Φρουτόκρεμα 3 Φρούτα