Η Cognity AΕ (www.cognity.gr) βραβεύτηκε από την Oracle ως ο καλύτερος νέος συνεργάτης της, για το οικονομικό έτος 2007, στην περιοχή της Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (EE-CIS), στο πλαίσιο του Oracle PartnerNetwork Day, που διοργανώθηκε στη Ρόδο την Πέμπτη 19 Απριλίου. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία της Cognity και την ικανότητά της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

“Η διάκριση αυτή μεταξύ ενός μεγάλου αριθμού νέων συνεργατών της Oracle στη συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς”, δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Σαμπάνης, διευθύνων σύμβουλος της Cognity. “Η βράβευση αυτή αποκρυσταλλώνει την ηγετική θέση της Cognity και τη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει στον τομέα ολοκληρωμένων επιχειρηματικών εφαρμογών Oracle Siebel CRM, Oracle Business Intelligence (ΒΙ) και Oracle Ε-Business Suite σε μια διευρυμένη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη γεωγραφική περιοχή. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία της Cognity στην υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων επισφραγίζεται από την Oracle. Τέτοια ορόσημα μας ωθούν στην υιοθέτηση υψηλότερων στόχων”.

“Η βράβευση Ελλήνων συνεργατών, όπως η Cognity, που διακρίνονται για την έντονη δραστηριοποίησή τους, την εστίαση και αποτελεσματικότητά τους στην επιτυχή υλοποίηση και υποστήριξη των λύσεων της Oracle, αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την Oracle Ελλάς, αφού έτσι αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο ηγετικός ρόλος της χώρας μας στην περιοχή αυτή”, δήλωσε ο κ. Πάνος Λαμπράκης, alliances & channel sales manager της Oracle Ελλάς.

Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία της Cognity με την Oracle αναγνωρίζεται και από τις δύο εταιρείες και αφορά στις κορυφαίες CRM και ΒΙ λύσεις της Oracle. H Cognity έχει αποδεδειγμένη εμπειρία σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, όπως οι τηλεπικοινωνίες, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι ασφάλειες, τα καταναλωτικά αγαθά, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η βιομηχανία, ενώ διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες, εμπειρότερες και αρτιότερα καταρτισμένες ομάδες υλοποίησης έργων Siebel και Oracle Business Intelligence στην περιοχή. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται κορυφαίες εταιρείες, όπως οι ΟΤΕ, Vodafone, ΤΙΜ, Cosmote, Cosmote Romania, AMC (Albania), GloBul (Bulgaria), OTENET, OTEGlobe Forthnet, Netone, Intralot, Boehringer Ingelheim κά.