Ο όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύτηκε, στο πλαίσιο του γιορτασμού του υγιούς επιχειρείν, ως η πρώτη μεταξύ 51 εταιρειών, επί συνόλου 27.000 επιχειρήσεων, με το βραβείο True Leaders.

O θεσμός, που για πρώτη φορά φέτος εγκαινιάζει φέτος ο όμιλος ICAP, αποσκοπεί στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους, βάσει τεσσάρων μετρήσιμων κριτηρίων. Της συμπερίληψής τους μεταξύ των πρώτων 200 ομίλων (στην προκειμένη περίπτωση για το 2010) από άποψη: α) κερδοφορίας, με βάση τα στοιχεία έκδοσης της ICAP Business Leaders in Greece και β) αριθμού ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και επέκτασής του, με βάση τα στοιχεία έκδοσης της ICAP Leading Employers in Greece 2011. Επίσης, γ) να βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους και δ) να έχουν συγκεντρώσει υψηλή βαθμολόγηση σε θέματα πιστοληπτικής ικανότητας.

Το βραβείο για λογαριασμό του ομίλου παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Αρτικόπουλος, VP Human Resources & Organizational Development Ελλάδας της εταιρείας, από τον ειδικό γραμματέα του ΥΠΑΑΝ κ. Μανώλη Πατεράκη.