Η Βίκος Cola υποστηρίζει για δεύτερη χρονιά το NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps. Αναλυτικά, το  NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps, ένα από τα σημαντικότερα dance events παγκοσμίως, έρχεται στην Αθήνα για 6η συνεχόμενη χρονιά, με την υποστήριξη της Bίκος Cola.

Από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου, πραγματοποιούνται συνολικά 35 ώρες χορού & 28 masterclasses, υπό την επίβλεψη 15 παγκοσμίου φήμης χορογράφων. Την τελευταία ημέρα του event, την Κυριακή 10 Μαρτίου, θα διεξαχθεί το World of Dance Greece 2024, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός χορού στον κόσμο, όπου οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ξεχωριστές κατηγορίες, θα διαγωνιστούν διεκδικώντας τον τίτλο του νικητή. Οι 3 κορυφαίες ομάδες, θα κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για το World Of Dance Championship Week, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2024 στο Λος Άντζελες.

H Βίκος Cola εξασφαλίζει σε δυο τυχερούς τις VIP προσκλήσεις για το χορευτικό event, ενώ υποστηρίζει όλους τους συμμετέχοντες του NMDF Dance Convention 2024 by Wigglesteps ως χορηγός.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter