Στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης και του σεβασμού προς τον άνθρωπο, η εταιρεία «Απ’ τα Περιβόλια του Βεζύρογλου» διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με το Άλμα Ζωής – Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού Ν. Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, το θέμα της ημερίδας είχε τίτλο:

«Η πρόληψη ως ασπίδα ενάντια στον καρκίνο του μαστού». Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθύνων σύμβουλος της Βεζύρογλου & ΣΙΑ ΕΕ Αντώνης Βεζύρογλου τονίζοντας την ανάγκη του προληπτικού ελέγχου και τη σημασία της υγιούς γυναίκας στην κοινωνία με τον πολύτιμο ρόλο που διαδραματίζει ως προσωπικότητα, και με τις ιδιότητες της μητέρας, συζύγου, επαγγελματία. Τα στελέχη του Συλλόγου, αναφέρθηκαν στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Άλμα Ζωής – Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο του μαστού Ν. Θεσσαλονίκης, προσφέροντας σημαντική υποστήριξη στις γυναίκες που νοσούν. Στην εκδήλωση μίλησαν η πρόεδρος του συλλόγου Κυριακούλα Δερεκενάρη, η Κατερίνα Λέντη Ψυχολόγος, και η κεντρική συντονίστρια της εκδήλωσης Δέσποινα Πάρτσια, Υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.

Η εκδήλωση έκλεισε με κλινικό έλεγχο στις συμμετέχουσες. Την ημερίδα κάλυψαν ιατροί από το ΓΝΘ «Γ. Γεννηματά – Αγ. Δημήτριος»: Ιωσήφ Χατζής M.D. PhD, Αναστάσιος Κατσουράκης M.D, M.Sc., PhD και Dr. MED Μαρία Καραβαλάκη. Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο Αντώνης Βεζύρογλου δήλωσε: «H εταιρεία μας, θα συνεχίσει να στηρίζει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, με στόχο να συνεισφέρει στην καλύτερη ποιότητα ζωής τους». Η ημερίδα έκλεισε με ξενάγηση του κλιμακίου των επισκεπτών στους αγρούς αλλά και στους χώρους τυποποίησης.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter