Με ρυθμό ανάπτυξης υψηλότερο του 10% εξελίχθηκε ο τζίρος της ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ το πρώτο τρίμηνο του 2002 έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος. Η εταιρεία επικεντρώνει πλέον την προσοχή της στην ενσωμάτωση των καταστημάτων της πρόσφατα εξαγορασθείσας ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ στο δίκτυο των δικών της μονάδων, επενδύοντας ανά κατάστημα από 235.000 ευρώ έως και 587.000 ευρώ.

Με ρυθμό ανάπτυξης υψηλότερο του 10% εξελίχθηκε ο τζίρος της ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2002 έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος. Από τον Ιανουάριο η εταιρεία ουσιαστικά «εξαργυρώνει» τις ανακαινίσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες στο σύνολο σχεδόν των παλαιών καταστημάτων της.

Όπως σημειώνουν παράγοντες της αλυσίδας, οι καταναλωτές έδειξαν να αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κατέβαλε να εκσυγχρονίσει το δίκτυό της, με αποτέλεσμα ο τζίρος στο πρώτο τρίμηνο του έτους να κινείται αυξητικά σε πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς. Η εταιρεία επικεντρώνει πλέον την προσοχή της στην ενσωμάτωση των καταστημάτων της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ, την οποία εξαγόρασε πρόσφατα, στο δίκτυο των δικών της μονάδων. Το σχετικό business plan έχει ήδη καταρτιστεί και, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του, το κόστος για την αναβάθμιση της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Για το λόγο αυτό η ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ έχει προγραμματίσει για φέτος παρεμβάσεις σε τρεις μόνο μονάδες της ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ. Βάσει των εκτιμήσεων που διατυπώνουν κορυφαία στελέχη της αλυσίδας, η επένδυση που επιχειρείται ανά κατάστημα κυμαίνεται από 235.000 ευρώ (80 εκατ. δρχ.) έως και 587.000 ευρώ (200 εκατ. δρχ.), ενώ το ακριβές ύψος της εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τον εξοπλισμό και τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει κάθε εμπορική μονάδα.

Εγκαίνια το Σεπτέμβριο στο Βελιγράδι

Με ταχύτατους ρυθμούς εξελίσσονται πλέον οι διαδικασίες κατασκευής και εξοπλισμού του πρώτου καταστήματος που σχεδιάζει να ιδρύσει ο όμιλος ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στο Βελιγράδι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εγκαίνια προγραμματίζονται για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Αξίζει να τονιστεί ότι ο όμιλος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις σε τρίτες χώρες και ειδικότερα στην περιοχή των Βαλκανίων. Όπως είναι γνωστό, η Σερβία είναι η δεύτερη χώρα στην οποία θα αναπτύξει δραστηριότητα μετά τα Σκόπια, όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία.