Από την 1η Μαρτίου 2023, η ΒΣ Καρούλιας ανέλαβε τη διανομή του premium φυσικού μεταλλικού νερού Avaton στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Με το βλέμμα προσηλωμένο στη συνεχή εξέλιξη και διατήρηση ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου με brands που είναι ποιοτικά και καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών σε σημεία HORECA, καθώς και στα Key Off Trade Accounts, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΣ Καρούλιας, Χρήστος Αργυρού, αναφέρει στο FOODReporter: «Θεωρήσαμε πως το Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό νερό Avaton, που πηγάζει από την παρθένα φύση του Αγίου Όρους, θα ταιριάξει άψογα και θα συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιο μας σε μια νέα κατηγορία, που είναι αναπτυσσόμενη, αυτή του premium φυσικού μεταλλικού και ανθρακούχου νερού».

Συνεργασία με ένα διαφοροποιημένο ελληνικό προϊόν νερού με στόχο τα premium και ultra-premium σημεία πώλησης
Σύμφωνα με τον κ. Αργυρού, ο κλάδος του εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα εμφανίζει κινητικότητα το τελευταίο διάστημα. «Το αυξημένο ενδιαφέρον προέρχεται, φυσικά, λόγω της ανόδου της ζήτησης κατά 6% περίπου από πέρυσι, ενώ σύμφωνα και με διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία, αναμένεται να συνεχιστεί η άνοδος κατά 1-2% κατ’ έτος» σχολιάζει ο ίδιος στο FOODReporter.
Σημειώνεται σε αυτό το σημείο ότι η ΔΣ Καρούλιας επέλεξε να συνεργαστεί με ένα διαφοροποιημένο ελληνικό προϊόν που φέρει σφραγίδα ποιότητας, με στόχο να απευθύνεται και σε premium και ultra-premium σημεία πώλησης. «Καθώς έχουμε ξεκινήσει τη διανομή εδώ και μόλις ένα μήνα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε με νούμερα. Πάντως, τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά και αναμένουμε μια θετική πορεία ανάπτυξης μέσα στη θερινή σεζόν 2023» απαντάει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας σε ερώτηση σχετικά με τις πρώτες ενδείξεις πωλήσεων του εν λόγω προϊόντος.

Αναμένει θετικά αποτελέσματα και ανάπτυξη πωλήσεων μέσα από νέες τοποθετήσεις και εμπορικές ενέργειες για το οικονομικό έτος 2023 – 2024
Αναφορικά με την στάση του μέσου Έλληνα καταναλωτή, ο οποίος αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο «ποιοτικό» και το «οικονομικό» προϊόν, ο κ. Αργυρού υπογραμμίζει ότι το Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό νερό Avaton, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν ως αντικείμενο να προσφέρουν ποιοτικό αποτέλεσμα στον πελάτη τους στην εστίαση.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρει ότι η ΒΣ Καρούλιας αναμένει στη λιανική θετικά αποτελέσματα και ανάπτυξη πωλήσεων μέσα από νέες τοποθετήσεις και εμπορικές ενέργειες για το οικονομικό έτος της 2023 – 2024. «Μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της γκάμας μας, επεκτείνουμε τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, αρχής γενομένης από τη θερινή σεζόν 2023» συμπληρώνει.

Προστίθενται τέσσερις νέες γεύσεις στην ήδη υπάρχουσα σειρά OZ Artizanal Βeverages
Η εταιρεία, ως ένας εκ των παλαιότερων διανομέων στην ελληνική αγορά, συνεχώς μεριμνεί για νέες συνεργασίες, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Αργυρού. «Πάντα αναλύουμε τις τάσεις της αγοράς και διερευνούμε δυνατότητες για νέα brands ή νέες σειρές προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώσαμε μόλις το πολύ εντυπωσιακό rebranding της σειράς αναψυκτικών OZ Artizanal Βeverages, που θα είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά μετά το Πάσχα. Επίσης, προσθέσαμε στην ήδη υπάρχουσα γκάμα μας, επιπλέον των δυο υπαρχόντων, τέσσερεις νέες γεύσεις: Βasil Passion, Med Tonic, Spicy Ginger Beer και Aromatic Ginger Ale» δηλώνει ο κ. Αργυρού στο FOODReporter σχετικά με τα άμεσα πλάνα της ΒΣ Καρούλιας.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter