«Μετά την επιτυχημένη οικονομική χρονιά 2023/24 κατά την οποία η Β.Σ. Καρούλιας κατέληξε με θετικό αποτέλεσμα να είναι no1 εταιρεία του κλάδου σε πείσμα των προκλήσεων και των δύσκολων τάσεων της αγοράς, επικεντρωνόμαστε στην επόμενη χρήση και στην αύξηση των δραστηριοτήτων μας εν παραλλήλω με την ανάπτυξη των brands που διακινούμε», σχολίασε στο FOODReporter ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας.

Ο ίδιος σημείωσε: «Παρά τις προκλήσεις, που ήδη έχουν διαφανεί για το 2024, μετά από την τουριστική σεζόν, βλέπουμε και ευκαιρίες. Θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους για οργανική ανάπτυξη των πωλήσεων, αλλά και της συνολικής μας κερδοφορίας. Για το οικονομικό έτος 2024/25 έχουμε προϋπολογίσει ανάπτυξη περίπου +10%, που θα προέλθει συνολικά για την Καρούλιας και από όλες τις κατηγορίες που διακινούμε αλκοολούχα-μπίρα-κρασί-αναψυκτικά-καφέ-ροφήματα και τρόφιμα (ΙΜΑ)».

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις οικονομικές της καταστάσεις για τη χρήση έως τις 31 Μαρτίου 2024, ο καθαρός κύκλος εργασιών της Β.Σ. Καρούλιας παρουσίασε άνοδο, φτάνοντας τα 92.295.940 ευρώ.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter