Δυναμική είσοδο στη σεζόν του παγωτού κάνει η Unilever. Το Magic της Algida παρουσιάζει το Magic Almond Remix Sweet & Salty σε κύπελο, ένα παγωτό με γεύση καβουρδισμένου αμύγδαλου και σιρόπι αλατισμένης καραμέλας, σοκολάτα και καραμελωμένα αμύγδαλα, καθώς και τη νέα πολυσυσκευασία Almond Remix, ξυλάκια με παγωτό με γεύση αμύγδαλο, βουτηγμένα σε σοκολάτα λευκή και γάλακτος.
Το Ben & Jerry’s λανσάρει τέσσερις νέους κωδικούς: Vanilla Pecan Blondie, παγωτό βανίλιας με καραμελωμένα πεκάν, κομμάτια brownies και σιρόπι αλμυρής καραμέλας, Chunky Monkey, παγωτό μπανάνα με σοκολατένια κομμάτια και καρύδια, Salted Caramel Peace Pop, παγωτό ξυλάκι με καρδιά από brownie και επικάλυψη αλατισμένης καραμέλας και Cookie Dough Peaces, μπουκίτσες με καρδιά cookie dough.
Από την ΕΒΓΑ λανσάρονται οι νέες γεύσεις Βανίλια-Καραμέλα και Βανίλια-Σοκολάτα, σε συσκευασίες ενός λίτρου. Παράλληλα, το Scandal, παρουσιάζει τη νέα γεύση Caramel Secrets, με παγωτό εμπλουτισμένο με κρέμα γάλακτος, πεκάν και σιρόπι.
Τέλος, σε συνέχεια της συνεργασίας της Unilever με τη Disney, έρχονται στην αγορά τρία μοναδικά λανσαρίσματα: Frozen πύραυλος και οικογενειακά παγωτά Frozen και Spiderman, που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά.