Η TÜV Austria Hellas εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Στα νέα και σύγχρονα γραφεία της στην οδό Μενελάου Παρλαμά 3, το Παράρτημα της TÜV Austria Hellas, με μια ομάδα άνω των 55 έμπειρων στελεχών εργαζομένων και συνεργατών της, εκ των οποίων οι 40 μόνιμης και αποκλειστικής απασχόλησης, συνεχίζει να βρίσκεται με συνέπεια και επαγγελματισμό δίπλα στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της Κρήτης.

Το νέο παράρτημα της TÜV Austria Hellas ξεκινά τη λειτουργία του σε σύγχρονους γραφειακούς χώρους που πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας και ποιότητας εργασιακού περιβάλλοντος, σε μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία, καθώς φέτος η TÜV Austria Hellas συμπληρώνει 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα. Ενισχύοντας την παρουσία της στην Κρήτη, μια περιοχή της Ελλάδας με έντονη και πολύπλευρη επιχειρηματικότητα σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, όπως ο Τουρισμός και ο Πρωτογενής Τομέας, η εταιρεία επιδιώκει και δεσμεύεται να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του συνόλου των κρητικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η TÜV Austria Hellas επενδύει και στον χώρο της καινοτομίας με αξιόπιστα και αποτελεσματικά βήματα, όπως πορεύεται διαχρονικά μέχρι σήμερα. Στην Κρήτη, η ολιστική κάλυψη του χαρτοφυλακίου της εταιρείας σηματοδοτείται από τα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στο Ηράκλειο.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter