Νέο κατάστημα ετοιμάζει ο επιχειρηματίας Γιάννης Χατζηχριστοδούλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για το project Exereton, που είναι η πρότασή του στο χώρο της εστίασης και της καφεστίασης. Αναμένεται να ανοίξει μετά το καλοκαίρι στην οδό Μητροπόλεως, όπως έμαθε το FOODReporter και θα αποτελέσει το τρίτο κατάστημα του εγχειρήματος. Το Exereton έχει ξεκινήσει από το μεγάλο κατάστημα της οδού Στέλιου Καζαντζίδη 46 στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, σε ένα εξαιρετικά αναπτυσσόμενο σημείο, κοντά στο οποίο, σύμφωνα με τα τρέχοντα πολεοδομικά σχέδια της Θεσσαλονίκης, θα δημιουργηθεί ο μεγάλος κόμβος σύνδεσης με τον νέο πολυαναμενόμενο flyover αυτοκινητόδρομο της πόλης, οδική αρτηρία που αναμένεται να δώσει μεγάλη «ανάσα» στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης.

Το Exereton ξεκίνησε από την ίδια τη διατροφή του Γιάννη Χατζηχριστοδούλου ως λάτρη των ξηρών καρπών. Ξεκίνησε με λιανική πώληση ξηρών καρπών όλων των ειδών και σύντομα, επεκτάθηκε στα βούτυρα καρπών. Μπαίνοντας στο Exereton, μπορείς να ζητήσεις να σου δημιουργήσουν βούτυρο καρπών της αρεσκείας σου σε ζωντανό χρόνο και ακριβώς μπροστά σου, ακόμη και να σου φτιάξουν πλήρως τυποποιημένο άλλειμμα με προσθήκη μελιού, σοκολάτας ή γάλακτος. Αυτή ήταν η ειδοποιός διαφορά που έκανε το κατάστημα της Θέρμης “talk of the town” σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, πριν ανοίξει το δεύτερο στην πλατεία Κούσκουρα. Το δεύτερο Exereton βρίσκεται απέναντι από το φημισμένο κομμωτήριο Yianni Hair Spa στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί την κύρια ενασχόληση του κ. Χατζηχριστοδούλου, με υποκαταστήματα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά, στα Νέα Μουδανιά, στη Γερακινή, στην Ακτή Σάνη της Χαλκιδικής, στο Costa Navarino και εντός του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα.

Βιολογικά προϊόντα, συνεργασίες και παροχή καφέ και brunch
Το Exereton έχει εμπλουτίσει τη γκάμα του με βιολογικά προϊόντα (συνεργασίες με τη Βιοαγρός και τη Grizo & Prasino) και άλλα, στο πλαίσιο της εκλεπτυσμένης γεύσης, της γευστικής εμπειρίας καρπών και του well-being. Διατηρεί συνεργασίες με μικρές και μεγάλες εταιρείες. Προσφέρει εμπειρία καφέ, αλλά και brunch με γλυκές και αλμυρές παρασκευές, καλύπτοντας όλη την γκάμα ενός lounge και healthy café με πρωινό και επόμενα γεύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του FOODReporter, ο Γιάννης Χατζηχριστοδούλου αναζητά ακόμη περισσότερους χώρους, σε πολυσύχναστα σημεία κοντά στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης ή και πλησίον ακόμη και δημοφιλών εμπορικών κέντρων για τη δημιουργία δύο ακόμη καταστημάτων σε μεσομακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter