Η σειρά προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ διευρύνεται και πάλι με την προσθήκη τριών νέων προϊόντων: ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα, ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή και ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ.

Τα τρία προϊόντα απαντούν στις γευστικές επιθυμίες, τις διατροφικές ανάγκες, αλλά και τις συνήθειες κατανάλωσης του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού. Στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή συνδυάζονται δυο παραδοσιακά ΠΟΠ τυριά, η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, σε αναλογία 50:50, με αποτέλεσμα ένα αλειφόμενο τυρί, με κρεμώδη υφή όπου είναι αισθητά τα κομματάκια φέτας.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή γίνεται με φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, η οποία καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλο οξιάς, δίνοντας σαν γευστικό αποτέλεσμα την πλούσια, ελαφρώς όξινη γεύση της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ, με τις πικάντικες νότες που προσδίδει στο τυρί το κάπνισμα με οξιά. Κυκλοφορεί στην καινοτόμο συσκευασία Vacuum Twin Pack 200γρ., που αποτελείται από δυο ανεξάρτητες, αποσπώμενες μερίδες των 100γρ.

Τέλος, η ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει τη δική της εκδοχή Ταλαγάνι, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ, με μόλις 15% λιπαρά και όλη τη γεύση του δημοφιλούς τυριού σχάρας. Φτιάχνεται από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα.