Σε διάστημα μικρότερο του διμήνου η Δ. Μασούτης εγκαινίασε τρία νέα σούπερ μάρκετ, ανεβάζοντας τον αριθμό των καταστημάτων του δικτύου της στα 271.

Ειδικότερα, η εταιρεία στις 17 Ιουλίου εγκαινίασε τη λειτουργία ενός νέου σούπερ μάρκετ στο Λιτόχωρο Πιερίας, επί της οδού Αγίου Νικολάου 104-108, έκτασης χώρου πωλήσεων 600τμ σε τρία επίπεδα και με τρία ταμεία, το οποίο απασχολεί προσωπικό 27 ατόμων.

Στις 21 Αυγούστου άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το τρίτο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πόλη της Βέροιας, επί της οδού 16ης Οκτωβρίου 4 (περιοχή Ζάππειο), το οποίο διαθέτει χώρο πωλήσεων 800τμ σε δύο επίπεδα, με 4 ταμεία και αποθηκευτικούς χώρους 200τμ. Απασχολεί προσωπικό 28 ατόμων.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία, εκτός των τριών πλέον μονάδων λιανικής στην πόλη, διατηρεί και μία μονάδα Cash & Carry. Τέλος, στις 8 Σεπτεμβρίου εγκαινιάστηκε το δεύτερο κατάστημα Μασούτης στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 25, το οποίο διαθέτει χώρο πωλήσεων 600τμ σε δύο επίπεδα, με 4 ταμεία και αποθηκευτικούς χώρους 450τμ.

Απασχολεί προσωπικό 22 ατόμων. Και στα τρία καταστήματα, που φτιάχτηκαν κατά το νέο πρότυπο καταστημάτων του ομίλου, το οποίο επικεντρώνεται στη δημιουργία περιβάλλοντος αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας, λειτουργούν, μεταξύ άλλων, χωριστά τμήματα κρεοπωλείου και οπωροπωλείου.