Εξαιρετικό ενδιαφέρον από χώρες του εξωτερικού προσέλκυσαν τα γεύματα Trata High Protein Meals της Konva ΑΕΒΕ στη Food Expo 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες του FOODReporter, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για τοποθέτηση στο ράφι σε δύο ηγετικές αλυσίδες αγορών-«βαρόμετρο» της Ευρώπης.

Η μία εκ των δύο συνεργασιών θεωρείται ήδη «κλεισμένη». Οι συζητήσεις με αμφότερες τις αλυσίδες ευρωπαϊκών χωρών του εξωτερικού αφορά επώνυμη τοποθέτηση προϊόντων, δείχνοντας τη μεγάλη προστιθέμενη αξία που έχουν ήδη κερδίσει τα προϊόντα της σειράς Trata.

Τα Trata High Protein Meals κέρδισαν το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού στο οργανωμένο λιανεμπόριο της χώρας μας και επεκτείνονται με σταθερά βήματα στα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού.

Η Konva ΑΕΒΕ στηρίζει τη σειρά Trata High Protein Meals, μιας και η τελευταία πρεσβεύει την καινοτομία αιχμής, στην οποία ποντάρει η εταιρεία για την επόμενη φάση στρατηγικής ανάπτυξης. Η σειρά αναδείχθηκε μέσα στις τρεις κορυφαίες καινοτομίες της έκθεσης International Food & Drink Event του Λονδίνου, που διεξάγεται μεταξύ 25 και 27 Μαρτίου 2024.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter