Τα εργαστήρια GARNIER εγκαινιάζουν την παρουσία τους στην Ελλάδα στην κατηγορία των προϊόντων περιποίησης προσώπου με μια διάσημη σειρά που ονομάζεται SYNERGIE.

Τα εργαστήρια GARNIER εγκαινιάζουν την παρουσία τους στην Ελλάδα στην κατηγορία των προϊόντων περιποίησης προσώπου με μια διάσημη σειρά που ονομάζεται SYNERGIE.

Στη χώρα μας η μάρκα GARNIER ήταν συνδεδεμένη μόνο με την περιποίηση μαλλιών. Ηδη όμως εδώ και 7 χρόνια, άλλες χώρες είχαν γνωρίσει και τη σειρά περιποίησης προσώπου SYNERGIE. Τα τελευταία τρία χρόνια η σειρά SYNERGIE παρουσιάστηκε στην πιο εξελιγμένη μορφή της που περιλαμβάνει τρία διαφορετικά συστήματα για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Τώρα και στην Ελλάδα παρουσιάζονται τα 3 Συστήματα Ομορφιάς με 20 προϊόντα που έχουν συνθέσεις με τεχνολογίες αιχμής και ενεργά φυσικά συστατικά για υγιή επιδερμίδα: Το σύστημα SYNERGIE PURE, με άργιλο και ψευδάργυρο για νεανική λιπαρή επιδερμίδα, το SYNERGIE C, με βιταμίνη C για αναζωογονημένη επιδερμίδα και το SYNERGIE FRESH, με αγνό νέκταρ φρούτων για κανονική/ μικτή και ξηρή/ ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα Συστήματα Ομορφιάς SYNERGIE στηρίζονται στη φιλοσοφία των 3 βημάτων που θα πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα κάθε μέρα για τη σωστή περιποίηση του προσώπου της : 1.Καθαρισμό, 2. Τόνωση, 3. Υδάτωση.

Το σύστημα SYNERGIE FRESH είναι το πιο “νέο μέλος” της σειράς. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως, ενώ υπάρχουν ακόμη χώρες όπου δεν κυκλοφορούν και τα τρία συστήματα SYNERGIE, η Ελλάδα ήταν η δεύτερη χώρα που “φιλοξένησε”, μετά τη Γαλλία, το SYNERGIE FRESH. Αυτό υποδηλώνει την εκτίμηση της εταιρείας πως στην Ελλάδα υπάρχουν σημαντικά περιθώρια για ανάπτυξη μιας ακόμη σειράς περιποίησης προσώπου.

Όπως μας δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, η SYNERGIE GARNIER δίνει έμφαση στον καθαρισμό και την υγεία της επιδερμίδας, προτείνοντας, σε αντίθεση με τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, τη συστηματική περιποίηση σε τρία βήματα.

Η SYNERGIE GARNIER θα έχει δυναμική διαφημιστική υποστήριξη, πλήρως διαχωρισμένη για τα συστήματα PURE, FRESH και C. Η διαφημιστική καμπάνια θα ξεκινήσει με το PURE, το σύστημα που απευθύνεται στις νεανικές ηλικίες.

Η τοποθέτηση των προϊόντων (κυρίως των συστημάτων PURE και C και αργότερα του FRESH, μετά το λανσάρισμά του στη γαλλική αγορά) ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών σε όλη την Ελλάδα. Οι συμφωνίες με τα καταστήματα προβλέπουν την τοποθέτηση και των τριών συστημάτων της SYNERGIE.