Η SCA Hygiene Products για μια φορά ακόμα καινοτομεί και τολμά ειδικά τώρα, στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Με έμφαση σε συστηματική εγχώρια παραγωγή κάποιων προϊόντων της, ανάμεσά τους και τα Τena, σε ποσοστό που αγγίζει το 10% του όγκου πωλήσεων στις κατηγορίες χάρτου και προσωπικής υγιεινής, επενδύει στην ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική αγορά μπορεί να προσδώσει προστιθέμενη αξία.

Η TENA Slipad, προϊόν ανοικτής πάνας, απευθύνεται σε άτομα που προβλήματα υγείας τα καθιστούν εγκλωβισμένα σε ακινησία. Αποτελεί αξιόπιστη λύση με καλή σχέση ποιότητας τιμής. Ειδικότερα, αποτελεί ένα προϊόν, το οποίο παράγεται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και καλύπτει τον καταναλωτή τόσο από πλευρά απορροφητικότητας όσο και εφαρμογής. Με επαναχρησιμοποιούμενες ταινίες, δίνει τη δυνατότητα για πέραν της μίας χρήσεις. Συγχρόνως, με έμφαση στην καλή σχέση ποιότητας-τιμής αποτελεί ιδανική λύση για τους καταναλωτές που επιθυμούν να παράσχουν είτε στον εαυτό τους είτε στους οικείους τους το καλύτερο προσφερόμενο προϊόν στην αγορά με την καλύτερη τιμή.

Η SCA εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει πιλοτικά να παράγει εγχώρια μέρος των προϊόντων της και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Μάλιστα, η εταιρεία ανακοινώνει ότι στην Ελλάδα παράγονται ήδη 13 προϊόντα χάρτου στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας Πλαστικά Ελλάδος και 3 προϊόντα ακράτειας στην παραγωγική μονάδα της εταιρείας Ατομικής Φροντίδας, αριθμός ο οποίος θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες. Όλα τα προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα ακολουθούν  τις προδιαγραφές ποιότητας και παραγωγής της Τενα και της SCA. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η ποιότητα των προϊόντων Slipad είναι αναμφισβήτητη και η παραγωγή γίνεται κάτω από όλες τις διαδικασίες και προϋποθέσεις που ορίζει η Τena.Η SCA Hygiene Products είναι η εταιρεία παραγωγής της TENA.

Η SCA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως, που παράγει και διαθέτει προϊόντα προσωπικής υγιεινής και χαρτικά είδη σε περισσότερες από 100 χώρες, κατέχοντας ηγετική θέση σε αρκετές από αυτές. Τα άλλα εμπορικά προϊόντα της SCA Hygiene Products περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα Libero, Zewa και Libresse. Τα αποτελέσματα από το πιλοτικό πρόγραμμα εγχώριας παραγωγής που εφαρμόζουμε τα τελευταία δύο χρόνια επιβεβαιώνουν την αρχική μας πεποίθηση ότι η ελληνική βιομηχανία βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα προσφερόμενων υπηρεσιών και ποιότητας.

Η SCA Hygiene Products κατέχει την πρωτιά στην κατηγορία της ακράτειας (Τena) με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς 65%, τη δεύτερη θέση στις βρεφικές πάνες (Libero) με μερίδιο αγοράς 20% και την τρίτη θέση στο σύνολο των κατηγοριών χαρτικών Zewa (χαρτομάντιλα, ρολά υγείας και κουζίνας)
με 10% μερίδιο αγοράς.

TENA
Πάνες ενηλίκων

Key Contact
Λεόνικος Μαυρογένης
Marketing Manager

INFO
SCA Hygiene Products AE

17o χλμ. Αθηνών-Λαμίας
& Καλαμάτας,
145 64, Κ. Κηφισιά
Τηλ.: 210 2705700
Fax: 210 2705748
www.tena.gr