Ο Nescafe απαριθμεί πλήθος ένθερμων και πιστών καταναλωτών, κάτι που λίγες μάρκες έχουν καταφέρει. Τα μυστικά της επιτυχίας του είναι πολλά και ποικίλα. Το σημαντικότερο είναι πως για τον Nescafe o καταναλωτής βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Η ποιότητα και η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Nestle. Με μεγάλες επενδύσεις γύρω από το δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης, ο Nescafe έρχεται συνεχώς στο προσκήνιο με καινοτομίες που ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ του Έλληνα καταναλωτή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μηχανή πολλαπλών ροφημάτων Nescafe Dolce Gusto, η οποία μεταφέρει τα αγαπημένα ροφήματα της καφετέριας στην άνεση του σπιτιού.

Επιπλέον, υποστηρίζοντας την τάση για σωστή διατροφή, υγεία και ευεξία, ο Nescafe προσφέρει καινοτόμα προϊόντα, με χαρακτηριστικό τον καφέ Nescafe Green Blend, τον «πράσινο» καφέ, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, τα φυσικά αντιοξειδωτικά του καφέ.

Δεν υπάρχει ανάγκη του καταναλωτικού κοινού που να μην μπορεί να καλυφθεί από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων καφέ Nescafe. Χρειάζεσαι ένα δυνατό ξεκίνημα; Πιες έναν καφέ Nescafe Classic ή τον ακόμα πιο αρωματικό καφέ Nescafe Gold Blend. Στη συνέχεια, επαναφόρτισε τις μπαταρίες σου με τον αγαπημένο καφέ Nescafe Frappe, το απόγευμα χαλάρωσε με την παρέα σου πίνοντας έναν καφέ Nescafe Cappuccino ή επιβράβευσε τον εαυτό σου με μικρές καθημερινές και προσιτές πολυτέλειες, όπως είναι ο καφές Nescafe Espresso και η σειρά Collection Alta Rica & Cap Colombie. Εσύ που είσαι στο δρόμο μπορείς να πιεις έναν Nescafe Black Ice. Θέλεις να ανακαλύψεις πώς συνδυάζεται η απόλαυση με την ευεξία; O καφές Nescafe Green Blend θα σου δώσει την απάντηση.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν την καφετέρια στο σπίτι, υπάρχει η μηχανή πολλαπλών ροφημάτων Nescafe Dolce Gusto. Η απόλαυση και η ποιότητα συνδυάζονται με την πιο προσιτή τιμή: Με μόνο 6 λεπτά του ευρώ ανά μερίδα για έναν καφέ Nescafe Classic στο σπίτι και την εγγύηση που προσφέρει η μάρκα Nescafe, ο καταναλωτής απολαμβάνει τα πιο απολαυστικά ροφήματα καφέ στην πιο υψηλή ποιότητα, αλλά και την πιο μεγάλη ποικιλία. Η διατήρηση της θέσης του Nescafe ως το πιο δημοφιλές ρόφημα στην Ελλάδα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Η καινοτομία, η across the line επικοινωνία, που βασίζεται σε καμπάνιες με μηνύματα που γράφουν ιστορία, το στοχευμένο προωθητικό πλάνο και η πληθώρα δραστηριοτήτων στο σημείο πώλησης αποτελούν απαραίτητα συστατικά μιας επιτυχημένης στρατηγικής Marketing και ο Nescafe το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Ο Nescafe φέρνει συνεχώς νέα στην κατηγορία του καφέ και των ροφημάτων.

Τον Φεβρουάριο του 2012 λάνσαρε τη μεγάλη σειρά Nescafe Collection Alta Rica & Cap Colombie ποικιλίας 100% Arabica από τη Λατινική Αμερική. Ο Μάρτιος του 2012 έχει χαρακτηριστεί ως ο μήνας Nescafe Gold Blend, αφού έλαβε χώρα το επαναλανσάρισμα του προϊόντος με ακόμα πιο πλούσιο άρωμα και γεύση. Τέλος, τον ίδιο μήνα η Nescafe Dolce Gusto καλωσορίζει την κάψουλα Freddo Cappuccino και πλέον αριθμεί 23 διαφορετικά ροφήματα.

NESCAFE®
NESCAFE® Classic
NESCAFE® Cappuccino
NESCAFE® Green Blend
NESCAFE® Gold Blend
NESCAFE® Espresso
NESCAFE® Collection Alta Rica
NESCAFE® Collection Cap Colombie
NESCAFE® Black Ice
NESCAFE® Dolce Gusto

Key Contact:
Ηλίας Παπαδόπουλος
Business Executive Manager Coffees & Beverages NESTLE® Hellas
Χρήστος Αλεβίζος
Group Brand Manager NESCAFE®
Βασίλης Κάραλης
Senior Brand Manager NESCAFE®Dolce Gusto

INFO
NESTLE® ΕΛΛΑΣ ΑΕ
Πατρόκλου 4, 15125 Μαρούσι, Αττική
Τηλ.: 210 6884111
Fax: 210 6800810
www.nescafe.gr
info.Nescafe@gr.nestle.com.