Η EveryDay, προϊόν της αμιγώς ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής AE, εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά με τα σερβιετάκια EveryDay το 1991. Μέσα σε λίγα χρόνια, τα EveryDay παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία, κατακτώντας τη Νο1 θέση στην αγορά.

Η επέκταση του brand στη σερβιέτα τοποθετείται χρονικά το 1995 με το λανσάρισμα της υπερ-απορροφητικής EveryDay HyperDry, ενώ το 1996 η ΜΕΓΑ δημιουργεί μια μοναδική καινοτομία στην αγορά της σερβιέτας, την EveryDay Sensitive με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα. Η ΜΕΓΑ, έχοντας σαν στόχο να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης καταναλώτριας, διακρίνει μέσα από μια σειρά ερευνών την ανάγκη της Ελληνίδας όχι μόνο για υψηλή απορροφητικότητα, αλλά και για υγιεινή προστασία χωρίς ερεθισμούς, καθώς και την τάση επιλογής υλικών πιο φιλικών προς το δέρμα.

Με βάση τα δεδομένα των ερευνών, λανσάρει την πρωτοποριακή σερβιέτα EveryDay Sensitive με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα. Ιδιαίτερα φιλική προς το ευαίσθητο γυναικείο δέρμα, η EveryDay Sensitive κερδίζει γρήγορα την προτίμηση ολοένα και περισσότερων καταναλωτριών, με αποτέλεσμα να αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand στην κατηγορία γυναικείας υγιεινής.

Χάρη στο ειδικό υφασμάτινο κάλυμμά της αποκτά τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και πιστοποιείται από τη σφραγίδα «Γυναικολογικά ελεγμένο προϊόν» (πιστοποίηση από διεθνώς αναγνωρισμένα δερματολογικά εργαστήρια του εξωτερικού: Γαλλία, Γερμανία). Η σειρά EveryDay εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καινοτόμα προϊόντα, άριστη ποιότητα, ενώ φροντίζει πάντα να συνδυάζει υψηλή απορροφητικότητα με εξαιρετική φιλικότητα προς το δέρμα.

Σήμερα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση και από πλευράς μεγεθών, αφού στην γκάμα της περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν να καλύψουν από την πιο μικρή έως την πολύ μεγάλη ροή. Είναι, άλλωστε, η μόνη που διαθέτει μέγεθος σερβιέτας Μini, 20% μικρότερη σε μέγεθος από μια EveryDay Normal, και Extra Long, με μεγαλύτερο μήκος και διπλό σύστημα φτερών προστασίας, για ασφαλή προστασία ακόμη και σε πολύ μεγάλη ροή. Αντίστοιχα με τη σερβιέτα EveryDay Sensitive, στα σερβιετάκια η ΜΕΓΑ δημιουργεί τα EveryDay All-Cotton, τα μόνα με κάλυμμα από 100% βαμβάκι, που αποτελούν την πιο υγιεινή πρόταση στην κατηγορία.

Τα EveryDay All-Cotton, ανατομικά, απορροφητικά και σε ατομική συσκευασία, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή προστασία, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς ακόμη και στα ευαίσθητα δέρματα. Πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, τα EveryDay είναι τα μόνα που διαθέτουν String Safe σερβιετάκι με σχεδιασμό «safe-fit», με ειδικό φτερό προστασίας για τέλεια εφαρμογή.

Η προτίμηση στη μοναδική πρόταση υγιεινής της EveryDay επισφραγίζεται από τη Νο1 θέση στην κατηγορία που της έχουν δώσει σταθερά εδώ και χρόνια στα Σερβιετάκια οι Ελληνίδες καταναλώτριες, καθώς και από τη σύσταση της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Σήμερα, η EveryDay συνεχίζει το ταξίδι της δίπλα στη σύγχρονη γυναίκα, προσφέροντας νέους βελτιωμένους τύπους και μεγέθη, με καινοτομικό σχεδιασμό και άριστη ποιότητα. Παράλληλα, έχει χτίσει την παρουσία της σε πάνω από 25 χώρες του εξωτερικού, επιβεβαιώνοντας ότι ένα προϊόν με ελληνική ταυτότητα μπορεί να έχει και διεθνές διαβατήριο. EveryDay. Ελληνική Καινοτομία.

EveryDay
Σερβιέτες, σερβιετάκια

Key Contact
Τμήμα Μάρκετινγκ Μέγα ΑΕ

INFO
ΜΕΓΑ Προϊοντα
Ατομικης Υγιεινης ΑΕ
Δεκελείας 148,
13678, Αχαρναί-Αθήνα
Τηλ.: 210 2419800
Fax: 210 2419818
www.megadis.gr
mega@megadis.gr