Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» είναι τόσο αναπάντεχα νόστιμο και διαφορετικό, ώστε ανατρέπει παλιές συνήθειες και αντιλήψεις και εμπνέει νέους τρόπους κατανάλωσης!

Μπορεί ένα ψωμί τοστ να αποκτήσει διάσταση gourmet; Μπορεί να εμπνεύσει στους καταναλωτές διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης; Μπορεί να καταναλώνεται το ίδιο ευχάριστα είτε ως ψημένο τοστ είτε ως κρύο σάντουιτς; Μπορεί να τρώγεται και εντελώς σκέτο χωρίς κανένα άλλο υλικό; Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι ναι, αρκεί το ψωμί τοστ να είναι το Κρις Κρις «Τόστιμο!». Εδώ και τρία σχεδόν χρόνια το Κρις Κρις «Τόστιμο!» προσφέρει μία μοναδική προϊοντική εμπειρία: είναι τόσο νόστιμο που τρώγεται και σκέτο, ενώ είναι τόσο αφράτο που παραμένει μαλακό ακόμα και μετά το ψήσιμο στην τοστιέρα! Ως αποτέλεσμα κατόρθωσε να αλλάξει τη γενική αντίληψη που είχε ο μέσος Έλληνας καταναλωτής για το ψωμί τοστ, αναβαθμίζοντας τα κύρια προϊοντικά χαρακτηριστικά της κατηγορίας στον μέγιστο δυνατό βαθμό: τη γεύση και τη μαλακότητα.

Είναι το πρώτο και μοναδικό ψωμί τοστ στην ελληνική αγορά που έχει διακριθεί από το 2010 σε έναν από τους πιο έγκυρους και αξιόπιστους διαγωνισμούς στον κόσμο. Τον θεσμό που διοργανώνει το περίφημο «International Taste and Quality Institute» (iTQi) που λαμβάνει χώρα κάθε έτος στις Βρυξέλλες για την ανάδειξη των καλύτερων τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο. Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» –και συγκεκριμένα οι γεύσεις σταρένιο, ολικής άλεσης και brioche– δοκιμάστηκαν από μία επιτροπή αποτελούμενη από 120 καταξιωμένους σεφ από διάφορες χώρες του κόσμου και κατάφεραν να αποσπάσουν το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης»! Η γκάμα της οικογένειας εμπλουτίζεται συνεχώς με μοναδικές πρωτότυπες γεύσεις ώστε να καλύψει όλα τα trends της αγοράς και κυρίως να εμπνεύσει στους καταναλωτές τη διάθεση για πειραματισμό και ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς αλλά και διαφορετικούς τρόπους κατανάλωσης.

Υπό το πρίσμα αυτό πρόσφατα λανσαρίστηκε η γεύση Τσουρέκι με αυθεντική μαστίχα Χίου που αποτελεί μία αμιγώς ελληνική πρόταση για ένα γευστικό ξεκίνημα της ημέρας. Είτε σκέτη είτε με επικάλυψη πραλίνας σοκολάτας ή μαρμελάδας, μία φέτα με γεύση Τσουρέκι ξυπνάει τις αισθήσεις και γεμίζει με ενέργεια τον οργανισμό. Το Κρις Κρις «Τόστιμο!» Μεσογειακό με αρωματική ρίγανη και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ιδανικό για το μεσημεριανό και βραδινό γεύμα και ταιριάζει απόλυτα με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις, όπως τη φέτα και τη λιαστή ντομάτα.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του προϊόντος –που δεν είναι άλλο από τη μοναδική του γεύση– αποτελεί και το κεντρικό μήνυμα της ενιαίας επικοινωνιακής πλατφόρμας. Το λογοπαίγνιο της ονομασίας της μάρκας μεταξύ των λέξεων «νόστιμο» και «τοστ» επισφραγίζει με τον πλέον άμεσο τρόπο την Προϊοντική Αλήθεια. Και ευλόγως, ο καλύτερος πρεσβευτής μιας μάρκας ψωμιού τοστ που έχει ως σημαία τη γεύση δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός από έναν σύγχρονο σεφ, που έχει ταυτιστεί με συνεχείς αναζητήσεις και πρωτότυπες ιδέες για γρήγορες και γευστικές συνταγές, τον Βασίλη Καλλίδη.

Κρις Κρις «Τοστιμο!»
Σταρένιο (450 γρ. & 900 γρ.),
Ολικής άλεσης (450 γρ.),
Brioche (430 γρ.),
Μεσογειακό (430 γρ.),
Γεύση Τσουρέκι (430 γρ.),
Ψίχα σταρένια (480 γρ.),
Ψίχα ολικής άλεσης (480 γρ.)

Key Contact
Κατερίνα Λουγγή

Group Brand Manager Κρις Κρις

INFO
ELBISCO ΑΒΕΕ

21ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος
19009 Πικέρμι, Αττική
Τηλ.: 210 6039712
Fax: 210 6039083
www.elbisco.gr