Στην κορυφή της απολύμανσης, αλλά και στο πλευρό της Ελληνίδας καταναλώτριας βρίσκεται πάντα η Χλωρίνη® KLINEX, εξασφαλίζοντας καθαριότητα σε βάθος και προστασία από τα μικρόβια, σε όλο το σπίτι!

Η  Χλωρίνη® KLINEX κατοχυρώθηκε το 1951 ως σήμα κατατεθέν, ήταν δε το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά αξιοποιώντας τις αποδεδειγμένα απολυμαντικές ιδιότητες του υποχλωριώδους νατρίου, οι οποίες είχαν ανακαλυφθεί κατά τον 19ο αιώνα από τον Λουί Παστέρ. Σήμερα, οι πλέον αρμόδιοι φορείς, όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC), το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) κ.λπ. συνιστούν τη χρήση διαλυμάτων υποχλωριώδους νατρίου, όπως η Χλωρίνη® KLINEX, για την απολύμανση επιφανειών από βακτήρια, ιούς και άλλα μικρόβια, (π.χ. SARS, γρίπη των πτηνών-Η5Ν1, νέα γρίπη-Η1Ν1, εντεροϊοί κ.ά.)

Με στόχο την ολοκληρωμένη προστασία του καταναλωτή, η Χλωρίνη® KLINEX δημιουργεί και εξελίσσει, εξήντα χρόνια τώρα, προϊόντα υψηλής καινοτομίας, για την παραγωγή των οποίων χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες και αυστηρές διαδικασίες, (πιστοποιημένες με ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001), οι οποίες διασφαλίζουν τη μέγιστη απολυμαντική αποτελεσματικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια «ζωής» των προϊόντων, που αναγράφεται στη συσκευασία. Επιπλέον, η Χλωρίνη® ΚLINEX είναι εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ για την απολυμαντική της χρήση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Γι’ αυτό ακριβώς και η Χλωρίνη® KLINEX είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς, η μάρκα που κατέχει την 26η θέση ανάμεσα στις top 50 μάρκες που προτιμούν οι καταναλωτές, για δεύτερη συνεχή χρονιά και με την αποκλειστικότητα της μόνης μάρκας καθαριστικών προϊόντων στη φετινή λίστα.

Σήμερα, η Χλωρίνη® KLINEX θέτει στην υπηρεσία του καταναλωτή δύο υπερσύγχρονα «όπλα», για χρήση ανάλογα με την επιφάνεια που επιθυμεί να απολυμάνει: Τη Χλωρίνη® ΚLINEX Ultra Protection, που προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση σε όλο το σπίτι, χάρη στη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac, ενώ χρησιμοποιείται αδιάλυτη ή με αραίωση για την καθαριότητα σε βάθος και την απολύμανση μεγάλων επιφανειών. Και τη Χλωρίνη® KLINEX Spray Πολλαπλών Χρήσεων, με ελεγχόμενο ψεκασμό για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και με ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας!

H Χλωρίνη® KLINEX συνδυάζει έτσι μία διπλή «συμμαχία» κατά των μικροβίων, αποδεικνύοντας ότι, δικαίως, διακρίνεται για την ηγετική της θέση στην αγορά αλλά και στην καρδιά των καταναλωτών που «αυτήν ξέρουν και αυτήν εμπιστεύονται» για αξεπέραστη καθαριότητα και απολύμανση!Ειδικά μάλιστα σε περιόδους κατά τις οποίες οι ανάγκες για απολύμανση είναι αυξημένες –όπως, παλαιότερα, με το SARS, τη γρίπη των πουλερικών κλπ., πρόσφατα με τη νέα γρίπη και, πάντα, με την έξαρση των εποχικών ιώσεων– η Χλωρίνη® KLINEX είναι η πολύτιμη σύμμαχος για την απολύμανση επιφανειών και την προστασία όλης της οικογένειας από τα μικρόβια!
Γιατί κανένα άλλο απολυμαντικό για το σπίτι δεν είναι πιο αποτελεσματικό κατά των ιών και των άλλων μικροβίων από τη Χλωρίνη®.

Χλωρίνη® KLINEX
ULTRA PROTECTION

Συσκευασία: 750 ml,
1.250 ml
Χλωρίνη® KLINEX SPRAΥ
Πολλαπλών Χρήσεων
Συσκευασία: 750 ml

Key Contact
Νατάσα Ματσιτέλη

Brand Building Manager
HHCs & DW
Όλγα Σταυριανίδου
Brand Building Manager KLINEX
Σοφία Βιοπούλου
Associate Brand Manager HHC

INFO
ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas AE
Χειμάρρας 8,
151 25, Μαρούσι-Αττική
Τηλ.: 210 6304500
Fax: 210 6304717
www.klinex.gr
www.unilever.gr