Μία ακόμη διάκριση για την Amstel, τη Νο1 μπίρα στις προτιμήσεις των Ελλήνων, που για μια ακόμη χρονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 50 κορυφαία brands της ελληνικής αγοράς.

Η νέα διάκριση της Amstel, η οποία αναδείχθηκε ως ένα από τα Top 50 Brands της ελληνικής αγοράς σε πωλήσεις μέσω των αλυσίδων σούπερ μάρκετ, αποτελεί μία ακόμα επιβράβευση για τη συνεπή στάση της και τη μακρά πορεία της, εδώ και 47 χρόνια. Η σταθερά εξαιρετική ποιότητα, καθώς και οι ουσιαστικές αξίες, τις οποίες η Amstel πρεσβεύει, δημιουργούν το κατάλληλο υπόβαθρο για μια σειρά διακρίσεων, όπως η πρόσφατη κατάκτηση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, της κορυφαίας θέσης στην κατηγορία μπίρας, στην ετήσια έρευνα Famous Brands 2011.

Η μπίρα Amstel ήρθε στην Ελλάδα το 1965 και κατάφερε από το 1976 και μετά να είναι σταθερά η Νο1 μπίρα στις προτιμήσεις των Ελλήνων, θέση που διατηρεί μέχρι και σήμερα, χάρη στην υποστήριξη όλων εκείνων που επί σειρά ετών την τιμούν με την προτίμησή τους. Παράγεται σε τρία εργοστάσια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, και διακινείται από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Είναι μπίρα τύπου lager, με 5% αλκοόλ, και διακριτικό χρυσό χρώμα, αποτέλεσμα συνδυασμού ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης, και έχει χαρακτηριστική γεύση και άρωμα λυκίσκου και μαγιάς. Το γεμάτο σώμα της την κάνει να συνοδεύει άριστα το φαγητό.

Η Amstel, το 2012, θέλοντας να ανταποκριθεί στις σύγχρονες, διαφοροποιημένες ανάγκες των καταναλωτών γυρίζει σελίδα, εκσυγχρονίζοντας την εμφάνισή της και συνεχίζοντας τη συνεπή πορεία της στην ελληνική αγορά! Η φιάλη της Amstel ανανεώνεται, διατηρώντας όμως πάντα την ποιότητα και την ίδια αξεπέραστη γεύση, που συνιστούν τα καίρια συστατικά της «συνταγής επιτυχίας» της. Παραμένοντας πιστή στις αξίες της φιλίας, της αυθεντικότητας, της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας που διέπουν διαχρονικά κάθε εγχείρημά της, ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα των καταναλωτών που τη θέλουν πιο ελκυστική, πιο εντυπωσιακή και ανανεωμένη αλλά, όπως πάντα, διαχρονική, προσιτή και μοναδική.

Βασικός στόχος για την Amstel είναι να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστές στιγμές στους καταναλωτές της μέσα από ένα ευρύ πλέγμα χορηγικών δράσεων. Από τα μεγαλύτερα εγχώρια μουσικά δρώμενα, στα οποία δίνει το «παρών» για περισσότερες από 2 δεκαετίες, μέχρι την υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ως «Υπερήφανος Χορηγός», η Amstel συντροφεύει κάθε στιγμή αληθινής διασκέδασης και συντροφικότητας. Μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων η Amstel προσφέρει μια σειρά γευστικών εμπειριών, την οποία συνιστούν η μαύρη πρότασή της, η Amstel Bock, η δροσιστική Amstel Pulse και η ελαφριά Αmstel Light.

Πρόσφατα η «οικογένεια» της Amstel καλωσόρισε το νέο μέλος της, την Amstel Premium Pilsener. Βασισμένη στην αυθεντική συνταγή Pilsener από το 1870, η νέα μπίρα απέσπασε ήδη ένα πολύ σημαντικό βραβείο, αυτό του Προϊόντος της Χρονιάς για το 2012, αποδεικνύοντας ότι ήταν η Pilsener που άξιζε την αναμονή. Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της Amstel είναι που της προσφέρουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία 50 brands για το 2011. Amstel… γιατί έτσι μας αρέσει.

AMSTEL
Τύπος μπίρας
: Lager
Χρώμα: Ξανθό
Αφρός: Πλούσιος
Άρωμα: Λυκίσκου και μαγιάς
Γεύση: Φρέσκια, δροσερή, γεμάτο σώμα
Συστατικά: Νερό, βύνη
κριθαριού, λυκίσκος και μαγιά
Συσκευασίες: Φιάλη 50 cl επιστρεφόμενη (20 x 50 cl), φιάλη 33 cl επιστρεφόμενη (24 x 33 cl), φιάλη 33 cl μη επιστρεφόμενη (24 x 33 cl), κουτί 50 cl (24 x 50 cl), κουτί 33 cl (24 x 33 cl), βαρέλι 20 L David, βαρέλι 30 L

Key Contact
Δημήτρης Καρδασιλάρης
Marketing Manager
Standard Brands

INFO
Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Λεωφ. Κηφισού 107
122 41 Αιγάλεω
Τηλ.: 210 5384353
Fax: 210 5384412
www.athenianbrewery.gr,
www.amstel.gr,
facebook.com/AmstelGreece