Από το 1983, χρονιά που η Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιούργησε την Αmita, η συνταγή της επιτυχίας παραμένει ίδια: εξαιρετική ποιότητα, υπέροχη γεύση και πρακτική συσκευασία. Η μάρκα που εκπαίδευσε τον καταναλωτή στην κατηγορία του συσκευασμένου φυσικού χυμού καλωσόρισε το 2012 ως χρονιά πλήρους ανανέωσης.

Η Amita κατάφερε να ορίσει την κατηγορία του συσκευασμένου χυμού στην Ελλάδα και να γίνει συνώνυμη με αυτήν. Δεν αρκέστηκε ποτέ στην ηγετική της θέση, αλλά πάντα έφερνε πρώτη την καινοτομία και την αλλαγή, ανανεώνοντας σταθερά τη σχέση της με το καταναλωτικό κοινό. Η Amita πάντα προσπαθεί να μην εφησυχάζει, να βάζει νέα όρια στον εαυτό της και να απαντά σε κάθε πρόκληση των καιρών δυναμικά και αποφασιστικά.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita, ανταποκρινόμενη στις τάσεις και απαιτήσεις των καταναλωτών, εστιάζει το ενδιαφέρον της σε προϊόντα που ανταποκρίνονται στις βασικές διατροφικές απαιτήσεις της μέσης ελληνικής οικογένειας. Η Amita συνεχίζει να αναπτύσσει τη βασική κατηγορία χυμών Amita επενδύοντας με συνέπεια και συνέχεια στους τομείς έρευνας και ανάπτυξης, για την προσφορά καινοτόμων προϊόντων χυμού Amita υψηλής διατροφικής αξίας, που ανταποκρίνονται στις βασικές διατροφικές απαιτήσεις της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Έχοντας την καινοτομία σαν βασικό πυλώνα της στρατηγικής της σε όλους τους τομείς, επηρεάζει τις προϊόντικές εξελίξεις στην αγορά του χυμού, ανταποκρινόμενη πάντα στις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτών. Για την Amita η συνταγή της καινοτομίας βασίζεται σε αξίες όπως το ενδιαφέρον, η συναισθηματική σύνδεση, η φυσικότητα, η απόλαυση και, φυσικά, η φροντίδα προς τον καταναλωτή. Μέσα από συνεχή καινοτομία και πρωτοπορία εξακολουθεί να ικανοποιεί με ποιοτικά άριστα προϊόντα τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Σε όλη τη διάρκεια της επιτυχημένης της πορείας έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο της γεύσης, της πρωτοπορίας αλλά και της ποιότητας.

Το 2012 είναι η χρονιά της πλήρους ανανέωσης της Amita. Και επειδή «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», η χρονιά ξεκίνησε για την Amita, τον αγαπημένο χυμό των Ελλήνων καταναλωτών, με μια νέα τηλεοπτική καμπάνια, όπου «πρωταγωνιστεί» το πρωινό διατροφικό ξεκίνημα της ημέρας. Η νέα αυτή καμπάνια ήρθε να επικοινωνήσει και μια μεγάλη αλλαγή στη συσκευασία του προϊόντος. Στο νέο τηλεοπτικό σποτ, η Αmita εμφανίζεται με νέο σε σχήμα λογότυπο που ενδυναμώνει τον φιλικό χαρακτήρα της μάρκας και ανανεωμένη εικόνα, με γραφικά που μας «παρασύρουν» στο άρωμα και στη γεύση ενός ελληνικού χυμού με φυσικότητα, αγνότητα και ποιότητα, της Amita.

Ωστόσο, η Amita δεν σταματά εκεί. Έχοντας την καινοτομία και τη διαρκή εξέλιξη σαν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής της σε όλους τους τομείς, παρουσίασε έναν νέο 100% φυσικό χυμό, την Amita Μήλο-Πορτοκάλι-Καρότο. Ο νέος αυτός φυσικός χυμός έρχεται να ενισχύσει την ποικιλία των χυμών που μπορούμε να απολαμβάνουμε με το πρωινό μας γεύμα. Άλλωστε, βάσει έρευνας, ο συγκεκριμένος συνδυασμός φρούτων είναι από τους πλέον αγαπημένους των Ελλήνων καταναλωτών (source: TNS ICAP).

Η Amita αναγνωρίζει απόλυτα ότι, για να είναι επιτυχημένη μακροπρόθεσμα, πρέπει να δημιουργεί αξία για το καταναλωτικό κοινό και να ανανεώνεται συνεχώς ανταποκρινόμενη στις εξελισσόμενες ανάγκες του. Μέσα από την πολυετή επιτυχημένη της πορεία έχει καθιερωθεί ως μια μάρκα που νοιάζεται πραγματικά για τους καταναλωτές και αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας χυμός! Είναι ο χυμός της ζωής μας!

Amita
Βάρος: Ανάλογα με
τη συσκευασία
Συσκευασίες:
250 ml, 330 ml, 1 lt, 1,5 lt

Key Contact
Ευάγγελος Μόσχος
Marketing Manager Amita
Ματίνα Τζούρου
Communication Supervisor

INFO
Coca-Cola Ελληνική
Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε.
Λεωφ. Κηφισίας 60,
151 25 Μαρούσι
Τηλ.: 210 6381700
Fax: 210 6381900
www.coca-colahellenic.gr