Εκατομμύρια καταναλώτριες στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, το επιβεβαιώνουν με την επιλογή τους. Η σειρά Activia ξεχωρίζει για τις ευεργετικές της ιδιότητες, αλλά και για την υπέροχη γεύση των προϊόντων της.

Το Activia είναι προϊόν μιας νέας γενιάς γαλακτοκομικών προϊόντων με προβιοτικά και ξεχωρίζει με τη μοναδική γεύση του. Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι είναι το μόνο με ActiRegularis, τη φυσική προβιοτική καλλιέργεια γιαουρτιού, που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη σωστή λειτουργία του εντέρου και συμβάλλει στη βελτίωση της πεπτικής ευφορίας με φυσικό τρόπο στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής. Επιπλέον, έχει υπέροχη γεύση και χάρη στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα. Σημαντικός επίσης παράγοντας στην επιτυχία της μάρκας αποτελεί και η ξεκάθαρη επικοινωνιακή στρατηγική, η οποία παρουσιάζει τα οφέλη της χτίζοντας σταθερά και στρατηγικά την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος.

Activia «Τραγανή Απόλαυση»: No 1 λανσάρισμα της κατηγορίας!
Δεν είναι τυχαία η μεγάλη επιτυχία της σειράς Activia «Τραγανή Απόλαυση» με δημητριακά. Ο μοναδικός συνδυασμός του απολαυστικού επιδόρπιου γιαουρτιού με τραγανές νιφάδες δημητριακών, η ξεχωριστή υφή του για να ανακατεύεται εύκολα με τα δημητριακά, καθώς και η ελκυστική τιμή του (0,99€ ανά τεμάχιο) το φέρνουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών. Το Activia «Τραγανή Απόλαυση» είναι μοναδικό, γιατί καλύπτει τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και δημιουργεί μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Συμβάλλοντας στην πεπτική ευφορία, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στον σύγχρονο τρόπο ζωής, ταιριάζει απόλυτα με τη γενικότερη τάση για υγιεινή διατροφή, κάνοντας το Activia «Τραγανή Απόλαυση» την πιο υγιεινή, νόστιμη και χορταστική επιλογή ακόμη και για άντρες!

Σμαράγδα Καρύδη – Περικλής Ιακωβάκης: Μία «νέα σχέση» για το Activia
Ο στόχος της μάρκας Activia είναι να διεισδύει συνεχώς σε περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά. Τα τελευταία δύο χρόνια σύμμαχος της μάρκας είναι η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, η οποία πρωταγωνιστεί σε όλες τις τηλεοπτικές διαφημίσεις επικοινωνώντας τα μοναδικά οφέλη του Activia. Πρόσφατα η γνωστή ηθοποιός «συναντήθηκε» τηλεοπτικά με τον διακεκριμένο παγκόσμιο πρωταθλητή στίβου Περικλή Ιακωβάκη στα πλαίσια της νέας και φρέσκιας διαφήμισης για το Activia «Τραγανή Απόλαυση», ιδανικό και για το αντρικό κοινό. Τα πρόσωπα του Activia ενισχύουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών για τη μάρκα

Οι «φρέσκες» ιδέες του Activia
Το Activia διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ώστε να καλύπτει διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις. Το 2011 κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά γιαουρτιού μία πραγματικά καινοτόμα ιδέα προϊόντος, το Activia «Μικρό Γεύμα». Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό του Activia «Στραγγιστό με 2% λιπαρά» που συνοδεύεται από ελληνικά σταρένια κριτσίνια για ένα υγιεινό και χορταστικό «Μικρό Γεύμα». Επίσης, πολύ πρόσφατα η σειρά Activia «Τραγανή Απόλαυση» εμπλουτίστηκε με μία τρίτη γεύση δημητριακών με «Αμύγδαλα και Μέλι», δημιουργώντας μαζί με την απλή γεύση και με τα «Κόκκινα Φρούτα», την πλήρη σειρά Activia «Τραγανή Απόλαυση». Ένα πρωινό σνακ ιδανικό και για τους άντρες! Επιπλέον, στη σειρά Activia «Κάθε Στιγμή» κυκλοφόρησε νέα γεύση «Λεμόνι» αποτελώντας μία έξυπνη και δροσερή επιλογή για τον καταναλωτή για κάθε στιγμή της ημέρας!

Activia

Key Contact
Μιράντα Δεκάζου
Senior Brand Manager – Activia
Χριστίνα Βουρεξάκη
Assistant Brand Manager – Activia

INFO
DANONE ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΕ

Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων – 17ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας
145 64, Κ. Κηφισιά
Τηλ.: 210 6720000
Fax: 210 6720029