Έπειτα από επτά μήνες ζωής το Pockee, έχοντας ήδη περισσότερους από 30.000 χρήστες ως η εφαρμογή που φιλοδοξεί να είναι η «έξυπνη τσέπη» του καταναλωτή, ανανεώνεται ριζικά.

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κουπόνια σούπερ μάρκετ, είτε από το σπίτι του είτε στο κατάστημα, και να κερδίσει την αξία των κουπονιών του σε μετρητά. Ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά, που κάνουν ξεχωριστή την εφαρμογή, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιείται στα καταστήματα ακόμη και χωρίς σήμα κινητού κι ότι ο καταναλωτής μπορεί να προετοιμάζει τα ψώνια του, δημιουργώντας λίστες κουπονιών, να προσθέτει αγαπημένα καταστήματα και κουπόνια, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο αναζήτησης και αυξάνοντας την ευκολία χρήσης της εφαρμογής.

Στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας με νέες επιχειρήσεις, ανακοινώθηκε από την εταιρεία πως πλέον οι χρήστες του Pockee μπορούν να χρησιμοποιούν κουπόνια μέσω του smartphone τους σε όλα τα καταστήματα λιανικής της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ. Η συνεργασία ξεκίνησε αμέσως μετά το Πάσχα και σηματοδοτεί τη δυναμική επέκτασης του Pockee στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. Η πρώτη φάση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά την ένταξη όλων των καταστημάτων λιανικής Μασούτης στην πλατφόρμα του Pockee, ενώ στη συνέχεια οι δύο πλευρές σχεδιάζουν επιπλέον «ευχάριστες εκπλήξεις» για τους πελάτες των σούπερ μάρκετ Μασούτη, μέσω της εφαρμογής.