Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2024, από τις 11:00 έως τις 19:00, το Μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό και το προσκαλεί στις Πλαταιές Βοιωτίας στο πλαίσιο της οινικής εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες» με μια μοναδική οίνο-γευστική εμπειρία.

Ειδικότερα, η ομάδα του οινοποιείου με επικεφαλής την οινολόγο Βασιλική Ακριώτου θα υποδεχτεί και θα ξεναγήσει τους επισκέπτες στους χώρους του οινοποιείου. Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν όλα τα βραβευμένα κρασιά του οινοποιείου με συνοδεία τοπικών προϊόντων και να μάθουν την ιστορία και τις λεπτομέρειες πίσω από τις ετικέτες από την οινολόγο Βασιλική Ακριώτου.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι η είσοδος και η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Παράλληλα, ειδικές προσφορές και εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες οι οποίοι επιθυμούν να αγοράσουν κρασιά από το κατάστημα του οινοποιείου.

Το Μικρό–Οινοποιείο Ακριώτου βρίσκεται στις Πλαταιές Βοιωτίας σε απόσταση μόλις 1,5 ώρας από την Αθήνα. Η πρόσβαση είναι εφικτή είτε από την Αττική Οδό (Έξοδος 1 προς Θήβα/Ελευσίνα) είτε από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας (Έξοδος προς Θήβα/Χαλκίδα).


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter