Η Energizer Hellas επεκτείνει τη σειρά των προϊόντων προσωπικής περιποίησης που διακινεί στην ελληνική αγορά με την ένταξη του brand name Hawaiian Tropic στο χαρτοφυλάκιό της. Η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της εξαγοράς της εταιρείας Playtex (στην οποία ανήκει η Hawaiian Tropic) από την Energizer Holding Inc και σηματοδοτεί το ενδιαφέρον της Energizer για ανάπτυξη στον χώρο των προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Η επιτυχημένη εξαγορά της Schick Wilkinson Sword το 2003 σηματοδότησε την αρχή υλοποίησης αυτής της κατεύθυνσης.

Η Hawaiian Tropic θα προσφέρει 3 κύριες κατηγορίες προϊόντων, που καλύπτουν την έκθεση στον ήλιο και την προστασία από αυτόν για όλη τη διάρκεια της ημέρας: προϊόντα για μαύρισμα & προστασία (Tanning & Protection), προϊόντα για μετά τον ήλιο (After Sun), προϊόντα για μαύρισμα χωρίς ήλιο (Self Tan).

Τα προϊόντα θα διανέμονται από σούπερ μάρκετ, καταστήματα καλλυντικών και από την τουριστική αγορά και θα υποστηριχθούν με ένα εντατικό πρόγραμμα δημοσιότητας, προωθητικών ενεργειών και διαφήμισης.

«Με αυτή την κίνηση, η Energizer Hellas στοχεύει να προσφέρει στο σύνολο της αγοράς των αντηλιακών στην Ελλάδα, κερδοφορία, ανάπτυξη και καινοτομία. Η παρουσία της Hawaiian Tropic σε περισσότερες από 100 χώρες επιβεβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα, ενώ η ηγετική θέση της στις αγορές της Αμερικής, του Καναδά και της Αυστραλίας αποτελεί τον στόχο μας και για την αγορά της Ελλάδας», δήλωσε ο Νίκος Μάρκος, trade marketing manager της Energizer στην Ελλάδα.

Σημ.: Στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο εικονίζεται ο διευθύνων σύμβουλος της Energizer Hellas κ. Βασίλης Βάσσιος.