Το Havana Club Especial, το κορυφαίο ρούμι στην Κούβα, ήρθε στην Ελλάδα, συμπληρώνοντας το premium portfolio της Pernod Ricard Hellas και εκπροσωπώντας τη μεγάλη κληρονομιά και παράδοση του αγαπημένου Havana Club.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, αυτό το premium ρούμι είναι ξεχωριστό: ένα εξαιρετικό, διπλά παλαιωμένο ρούμι, που ενώνει δυο μοναδικούς κόσμους: εκείνον του λευκού ρουμιού με την απαλή του γεύση και τον κόσμο του σκούρου, με έντονες νότες καραμέλας και γλυκών μπαχαρικών.

Το Havana Club Especial, χαρακτηρίζεται από το λείο και «στρογγυλεμένο» γευστικό προφίλ του.

Είναι απόλυτα ισορροπημένο και συνδυάζει την ελαφρότητα της γεύσης, που συνήθως βρίσκεται στα λευκά ρούμια, με τη φρουτώδη πολυπλοκότητα των πιο παλαιωμένων τύπων. Την ελαφριά γλυκύτητα και τις χαρακτηριστικές του νότες βανίλιας από τη διαδικασία ωρίμανσης συμπληρώνουν οι νότες κανέλας, καπνού, ξύσμα πορτοκαλιού και ξηρής βελανιδιάς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, για τους λάτρεις του Cuba Libre, το Havana Club Especial είναι το ιδανικό συστατικό για το αγαπημένο δροσιστικό cocktail, καθώς η αρωματική πολυπλοκότητά του αναδεικνύει την αγαπημένη γεύση του Cuba Libre.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter