Τη νέα καινοτόμα πρόταση, η οποία φιλοδοξεί να φέρει το street food στο σπίτι του καταναλωτή του σούπερ μάρκετ παρουσίασε η Elbisco.

Πρόκειται για τον κωδικό Κρις Κρις Selection The Sando, από την αγαπημένη σειρά Κρις Κρις Selection, η οποία εμπνέεται διαρκώς από κάθε νέα και διαφορετική τάση που αγαπούν οι καταναλωτές.

Αναφορικά, ο νέος κωδικός αφορά ολοκαίνουργια, καινοτόμα και γευστική πρόταση, ιδανική για αλμυρές και γλυκές παρασκευές.

Η συνταγή του με βούτυρο και γάλα, σε παχιές φέτες, το κάνει αφράτο και μαλακό, με έμπνευση από το ιαπωνικό ψωμί για σάντουιτς Shokupan.

Άλλωστε, το τελευταίο έχει αναδειχθεί ως το απόλυτο street food παγκοσμίως και αποτελεί κατά πολλούς την ιδανική βάση για απολαυστικούς αλμυρούς ή γλυκούς συνδυασμούς.

Συνεχίζονται τα καινοτόμα λανσαρίσματα
Σημειώνεται ότι η σειρά Κρις Κρις Selection της Elbisco συνεχίζει τα καινοτόμα λανσαρίσματα, πρώτη από τον ανταγωνισμό της και τον εμπλουτισμό του κωδικολογίου των προϊόντων της, που έχει φέρει το brand Κρις Κρις, στην πρώτη θέση της κατηγορίας bread snacks. Τα επιλεγμένα προϊόντα Κρις Κρις αναβαθμίζουν την εμπειρία του Home Snacking και επιλέγονται από τους καταναλωτές για καθημερινές ποιοτικές και γευστικές παρασκευές.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter