Το 12ο κατάστημά της εγκαινίασε τον Ιούνιο το δίκτυο της Praktiker στο Ηράκλειο της Κρήτης -το πρώτο στην περιφέρεια- φιλοδοξώντας η λειτουργία του, να αποτελέσει σημείο αναφοράς της επιχειρηματικής δραστηριότητας όλου του νησιού.

Βρίσκεται στην οδό Καρτερού 22, στη Νέα Αλικαρνασσό. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση της εταιρείας, ύψους 16,5 εκατ. ευρώ, που δημιούργησε 120 θέσεις στην τοπική αγορά εργασίας.

Το νέο Praktiker έχει χώρους πώλησης 5.000τμ και διαθέτει 35.000 κωδικούς προϊόντων για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο, προσφέροντας αμέτρητες ιδέες και λύσεις στους πελάτες του.

Κατά την τελετή των εγκαινίων της μονάδας, ο κ. Ι. Σελαλμαζίδης, διευθύνων σύμβουλος της Praktiker Hellas, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η αγορά της Κρήτης αποτελούσε στόχο της εταιρείας από την αρχή της δραστηριοποίησής της στην Ελλάδα προ οκταετίας. «Με την επένδυσή μας αυτή», είπε, «συνεχίζουμε δυναμικά τη φάση ανάπτυξης του δικτύου μας πανελλαδικά, ώστε να καλύψουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας και να έρθουμε πιο κοντά τους. Μέσα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τη χώρα μας, συνεχίζουμε να επενδύουμε, πιστεύοντας σθεναρά στη μεσοπρόθεσμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανέγερσης τους νέου μας καταστήματος στην Ξάνθη και σχεδιάζουμε ακόμη νέα καταστήματα στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα».

Στην τελετή των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν ο επίσκοπος Κνωσού και ο δήμαρχος Αλικαρνασσού, κ. Ε. Σισαμάκης.