Τα Three Cents premium mixers της Coca-Cola Τρία Έψιλον αναβιώνουν το αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι και μεταφέρουν το άρωμα του Αιγαίου με το νέο Three Cents Aegean Tonic. Με αρώματα φρέσκου αγγουριού, βασιλικού και δυόσμου, το Aegean Tonic δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία Gin & Tonic με μεσογειακή αύρα.

Το premium mixer, φτιαγμένο από φυσικά συστατικά και έντονη ανθράκωση, αναζωογονεί τα long drinks και τα signature cocktails.

Το Gin & Three Cents Aegean Tonic, ελαφρύ και αναζωογονητικό, έχει γίνει ήδη δημοφιλές στα ανερχόμενα bars και γαστρονομικούς προορισμούς. Αγαπημένο των bartenders, επανασυστήνεται ως το απόλυτο καλοκαιρινό long drink, προσφέροντας ένα “Gin with a twist” που αποπνέει τον ζωντανό χαρακτήρα του Αιγαίου.

Η καμπάνια “Join the New Wave of Gin & Tonic” αποτυπώνει το βαθύ μπλε της θάλασσας, αναδεικνύοντας τα φυσικά συστατικά και τις χαρακτηριστικές φυσαλίδες των Three Cents.

Περιλαμβάνει δυνατές επικοινωνιακές ενέργειες και εορταστικές εκδηλώσεις σε beach bars στην Τήνο, με live performances και DJ sets από το Street Outdoors Soundsystem.

Επιπλέον, τα Three Cents προσκαλούν 14 κορυφαίους bartenders από Ελλάδα και Κύπρο σε ένα τετραήμερο ταξίδι στην Τήνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις, δημιουργικά cocktail workshops με το Aegean Tonic και τοπικά υλικά, καθώς και guest-shifts σε δημοφιλή bars του νησιού.


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter