Παναγιώτης Τριφύλλης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, The Mart

Οι εκτιμήσεις για το 2024 στο ισολογισμό της χρήσης 2023 που εξέδωσε η The Mart κάνουν λόγο για «διατήρηση ικανοποιητικής κερδοφορίας, παρά τη σημαντική αύξηση κυρίως του κόστους μισθοδοσίας», επειδή υπάρχει «αναμενόμενη περαιτέρω βελτίωση του μεριδίου αγοράς». Η The Mart απασχόλησε το 2023 78 εργαζόμενους -μισθωτούς και ημερομίσθιους- περισσότερους απ’ ό,τι το 2022.

Απερίσπαστα συνεχίζονται και το 2024 οι επενδύσεις, με τετραπλάσιο προϋπολογισμένο κόστος, συγκριτικά με τα 10 εκατ. ευρώ του 2023: 40 εκατ. ευρώ. Κατά προτεραιότητα, πρόκειται για την πρόοδο κατασκευής του νέου κέντρου διανομής, συνολικού εμβαδού 22.000 τ.μ., στον Ταύρο Αττικής, με στόχο την ενίσχυση των δυνατοτήτων στη διανομή προϊόντων. Σημαντικό έργο του 2024 είναι η έναρξη κατασκευής νέου καταστήματος The Mart στην Καλαμάτα, κι ακόμη, η συνέχιση της αναβάθμισης εξοπλισμού μηχανογράφησης και η ολοκλήρωση της αντικατάστασης ψυκτικών εγκαταστάσεων.

Από τις αρχές Ιουνίου στη The Mart επανήλθε ο Παναγιώτης Τριφύλλης, ως αναπληρωτής γενικός διευθυντής, με αρμοδιότητα το δίκτυο πωλήσεων (παραμένει General Manager ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπός και αναπληρωτής γενικός διευθυντής με αρμοδιότητα αγορές και marketing ο Νίκος Γραμματικός). Ο κ. Τριφύλλης διατελούσε επικεφαλής εμπορικός διευθυντής στον εισηγμένο Όμιλο Elton, αλλά είχε θέσεις Marketing, Omnichannel Marketing, Sales και Sales Development Director στη The Mart μεταξύ 2019 και 2022, «σε πόρτα που δεν είχε κλείσει ποτέ για εκείνον».


Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter